Lille opdatering på min fremgang

David Jensens billede

Hej derude :)

Som jeg skrev i et tidligere indlæg, begyndte jeg for ca. 8 måneder siden på at løbetræne. I starten var det bare for at smide noget overskydende fedt efter en ordentlig omgang bulking, men løbetræningen endte rent faktisk med at blive en særiøs hobby for mig. Det blev faktisk en så særiøs hobby, at jeg tilmeldte mig Hamburg marathon, som bliver afholdt her i April.

Pt ser mit træningsprogram sådan her ud:

 • Man: Intervaltræning
 • Tir: 10
 • Ons: 16
 • Torsdag: Hviledag
 • Fredag: 22 km
 • Lørdag: 10 km
 • Søndag: 3 km

Min træning skrider rigtig fint frem ad - og jeg er nu meget sikker på at kunne gennemføre marathonet uden de store problemer. Dog vejer jeg stadigvæk lidt for meget efter at have bulket. Derfor er jeg begyndt på et styrketræningsprogram, som jeg fandt her.

Grunden til at jeg er så opsat på at tabe mig er, at det forbedrer ens løbeøkonomi, desto mindre man vejer. Det er i hvert fald hvad jeg har forstået, i må meget gerne rette mig, hvis jeg tager fejl. Samtidigt ville det også være dejligt at få min gamle sixpack tilbage ;)

God træning derude! :)

Om bloggen

David Jensens billede
Her på bloggen vil jeg skrive om min træning til at gennemføre Hamburg marathon 2016

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Tonnys billede
  Vil prøve at skrive mine tanker om det at løbe, og ikke mindst det et lette den dertil indrettede. og komme ud af døren.
 • LiseWPs billede
  Min første blog - yeah! Her vil jeg skrive om løberoplevelser, håb og forventninger og forsøge at holde mig selv lidt i ørene, så løbeskoene ikke bliver så støvede som de har været det sidste halve...
 • Mathiass billede
  Efter at have trænet de sidste 5 måneder i fitness-studio er jeg lige begyndt med at løbe ude i skoven. Målet er at løbe regelmæssigt og muligvis deltage i nogle løb i løbet af sommeren. Halvmaraton...
 • Melindas billede
  Jeg vil skrive om mine oplevelser omkring træning, mad og min hverdag. Jeg styrketræner dels, men løber også meget og derfor vil mine indlæg være lidt en blanding af alt dette. Jeg håber nogle kan...
 • Martin Steinesss billede
  Gik fra STOR OVERVÆGTIG knægt som ALDRIG løb til normal vægtig og løbeentusiast på under 1 år

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15372:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk