Gennemført

David Jensens billede

Hej igen,

Så er jeg klar med en lille opdatering på mit lille marathon-projekt.

Forrige uge lykkedes det mig, at gennemføre Hamburg marathon på tiden fire timer og tyve minutter. Jeg er okay tilfredds med tiden, selvom jeg havde håbet på at komme under de eftertragetede fire timer, men det må blive næste gang ;)

Nu har jeg skåret en anelse ned på løbetræingen, og er gået all in på fitness og styrketræning. Jeg ville nemlig rigtig gerne opbygge noget mere muskelmasse og dermed få en veltrimmet six pack - og derfor er jeg begyndt at følge en blanding af dette six pack program og et standard HST-program

Jeg er specielt blevet rigtig glad for disse maveøvelser:

  • Evil-wheel
  • Planken
  • Hanging leg raises

Fortsat god tirsdag derude! :)

Om bloggen

David Jensens billede
Her på bloggen vil jeg skrive om min træning til at gennemføre Hamburg marathon 2016

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15650:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up