Kan de, så kan jeg også.

Tonnys billede

Sidder og surfer lidt rundt på yotube.com og faldt over nogen som løber ultra marathon. dette er så løbet kaldet "The Spartathlon".

Mener ikke at jeg kan gennemføre det, eller nogen sinde ville være i stand til det. men fik mig til at tænke over det med at komme igang igen. kan jo ikke være så svært. Men med en datter på 3 måneder, og et job som chauffør, og svingende arbejds tider er det ikke nemt at passe ind. Når jeg skriver det. så lyder det jo som verdens dårligste undskyldning. Skoene står bare og venter på at blive støvet af.

Tror jeg bider i det "sure" æble på mandag, trækker skoene på, og løber en lille test tur. bare for at prøve benene af.

Om bloggen

Tonnys billede
Vil prøve at skrive mine tanker om det at løbe, og ikke mindst det et lette den dertil indrettede. og komme ud af døren.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • jørgen Pedersens billede
  start løbetid på 5 km er 00:28:44, så der er plads til forbedring
 • Danni Callesens billede
  Jeg løber Jylland rundt for Julemærkehjemmene i september 2011. Turen går langs kysten og er på 1000 km. Følg mig her på bloggen.
 • Kim Pedersens billede
  Følg Kim som nystartet løber frem til september hvor han løber sit første halvmarathon
 • Jens Mathiassens billede
  Jeg vil her udleve mig selv som løber, Løbecoach, Løbetræner, Ultraløber-wannabe, Trailløber og bare glad for at bevæge mig - løbende ????????????‍♂️
 • Ulla Lassens billede
  I min blog vil jeg komme ind på de mange fordele, der er ved at komme tættere på naturen. Dette er både gennem løb og gåture i naturskønne områder, men det er også i form af at vælge flere naturlige...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15372:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk