Vilje til kaos

sukils billede

Hvordan kommer man videre og skal jeg videre? Ja, jeg er rastløs og kaster mig gerne ud i intetheden, der hvor farven er sort og energibanerne ligger tæt som bare pokkers. Er der en sammenhæng mellem det vi siger og det vi får gjort? Nej, og konsekvensen er frustation og en form for ubrændthed, når man halser efter alt det, man ikke kan nå. Iøvrigt hvem fanden har sagt vi kun har 24 timer i døgnet? Jeg er totalt ineffektiv i min tilgang til træning. Tiden før et træningspas er præget af dovenskab og derefter bliver det hektisk lige før jeg skal ud af døren. Efter træningen kan der gå timer før jeg er nærværende for mine omgivelser.....Hvis jeg så har 2-3 træningspas på enkelte dage ligger min dag i ruiner. Planlægning og personlig effektivitet er ikke kodeordet i min dagligdag. Jeg er nok vant til kaos og konstant dårlig samvittighed. Tanken har da strejfet mig at få mere struktur og ikke mindst planlægning i min dagligdag. Nej, dette billede af effektivitet er nok mere et skræmmebillede og jeg vil altid vælge den kaotiske intuitive vej.

 

Denne uge startede med at jeg lige tog 2 kilo på....Om søndagen vejede jeg 74,4 kg og nu 5 dage efter er jeg på ca. 76,5 kg. Det er sindsygt svært at være disciplineret mht. slik og sodavand. Jeg savner min sprinttræning, der gav mig en kortvarig fornemmelse af fantastisk lykke. Derfor har jeg søgt ind hos Sparta. Der fik jeg at vide, at man skal være under 30 år for at deltage i deres træning. Nå ja, så valgte jeg at løbe med motionsholdet og snuse lidt til cindersbanen, når klubben hver lørdag løber intervaller. Mit problem er, at jeg ikke kan afgrænse mig selv og blandt andet også skal køre 4 tristævner af i år heraf 2 stk. Ironman, så det skal nok komme mange bump og frustationer undervejs nu hvor døgenet kun har 24 timer. Som enhver rigtig sportsstjerne udtaler sig til medierne, så tager jeg også en kamp/stævne ad gangen. Det hedder overlevelse....

 

Min næste løbebegivenhed er barfodsløbet i morgen. Føler mig godt klædt på især efter 4 træningspas i løbet af denne uge, hvor jeg har løbet barfodet.

 

mvh. Sukil

 

Om bloggen

sukils billede
Et stort ønske om at, overskride mentale grænser. At udfordre mig selv fysisk med ultraløb for at høste frugterne for enden af regnbuen. Læs med, og opleve sjælsomme løb, der forandre mig som menneske.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Vanposts billede
  Det handler, sjovt nok, om løb, liv og "legetøj".
 • Torben Jensens billede
  Jeg skal i gang med at træne til DHL Stafetten i Århus d. 17 August. Jeg er kommet til at melde mig til sammen med nogen kollegaer, så der er ingen vej uden om denne gang. Jeg er sikker på det også...
 • Fagerlunds billede
  Min beskrivelse af de motionsløb jeg har deltaget i.
 • Emils billede
  Dette er en blog omkring løb og i særdeleshed omkring udstyr. Der vil komme gode råd til valg af udstyr, samt gode råd til forbedringer af dit løb. Håber i vil læse med :)
 • Jonas Samulioniss billede
  Her på bloggen vil jeg skrive om hvordan jeg stoppede med at ryge, samt hvordan rygestop har påvirket mit liv. Dagligt skriver jeg også på mit rygestop bloggen http://www.nicotine.dk. Du er mere end...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15599:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up