Et nyt løbeår er startet

sukils billede

 

Ja, det nye år skal være cool og løb skal tages lidt mere alvorligt. Hvordan er det så gået? På årets 1. dag, vælter jeg ud af sengen kl. 14:00 og efter ½ t. på toilet og løbetøj på, løber jeg ud på gaden på vej mod Damhussøen. Mit tempo er ca. 6:30 min/km. Det er okay, hverdagsagtig, sådan lidt zen tempo, hvor der er tid til at tænke tilbage på nytårsaften og fremadrettet, hvor meget der skulle løbes både i dag og den første uge og i det hele taget. Min første tanke er at løbe 15-20 km. Blot efter 3-4 km. får jeg ubehag og mærker at min mave nok ikke er helt i orden efter nattens druk. Jeg klikker 10 k. ind og løber mit andet pas om aften for at dulme min løbe samvittighed (15 km.).

Onsdag, en løbedag med triklubben TRI4, hvor vi skulle forbi Holmesvej. Bakkeinterval 4x1000 m. Endnu et maveproblem opstår efter 1. interval, der ellers sidder lige i øjet. De 3 andre intervaller ender jeg som sidste mand…… Normalt elsker jeg intervaller, helst de korte.

Søndag, løber jeg med Sparta og dagens tur er 16 km. ud til det gamle akvarium og videre til Tuborg havn. Jeg ligger sidst og kæmper for at følge min gruppe op ad en bakke. Min mave/tarm er endnu engang min modstander og ikke kun asfalt og tempo. Senere kommer jeg af med mine maveproblemer og løb en anelse lettere.

Mit fokuspunkt i år er mad. Jeg trøstespiser, spiser lige indtil at maveskindet buler ud som en gravid flodhest. Her ligger hunden begravet…. Derfor skal jeg tage livtag med mit abnorme indtag af mad. Hvad er så min plan? Få en diætist til at hjælpe mig. Nej, jeg skal selv finde ud af det og ikke vælge den nemme løsning, tage selv ansvar og få det ført ud i livet. Planen er at spise en anelse mindre og passe på 2 vigtige tidspunkter på dagen. Sidst på eftermiddagen og sidst på aften, hvor jeg tømmer skabene…. Jeg vejer 80,1 kg. Og mit mål er at tabe mig ½ kg. om ugen, indtil jeg når en kampvægt på 73-74 kg. Jeg har tidligere været nede på dette niveau for bare 4-6 år siden. Det skal nok lykkes, selvom jeg har en rygrad som en regnorm.

#1

Unjumns billede
http://zsearchdom5.com [url="http://zsearchdom2.com"]zsearchdom2.com[/url] zsearchdom1.com [url=http://zsearchdom3.com]zsearchdom3.com[/url] [url]http://zsearchdom4.com[/url]

#2

Unjumns billede
http://zsearchdom5.com [url="http://zsearchdom2.com"]zsearchdom2.com[/url] zsearchdom1.com [url=http://zsearchdom3.com]zsearchdom3.com[/url] [url]http://zsearchdom4.com[/url]

Om bloggen

sukils billede
Et stort ønske om at, overskride mentale grænser. At udfordre mig selv fysisk med ultraløb for at høste frugterne for enden af regnbuen. Læs med, og opleve sjælsomme løb, der forandre mig som menneske.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15487:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk