Atter Bornholm

sukils billede

På lørdag skal jeg løbe DM i 24 timers løb på Bornholm. Et sted jeg har gode minder fra, heldigvis, ikke løbsmæssigt mere at folk har været hjælpsomme og det sætter jeg pris på. Når det er overstået, løbet på Bornholm, skal jeg deltage weekenden efter i en slags ølstafet, hvor man drikker en dåseøl og sprinter 400 meter og det gentages 4 gange i alt. Det er en udfordring, som jeg ser frem til. Har aldrig prøvet det før og nu får jeg muligheden. Bedre sent end aldrig.  Og weekenden efter ølstafetten starter min trisæson for alvor med året første stævne, havnetri på Islands brygge. Indtil videre i år har jeg kun kørt 4 cykelture og min vandfornemmelse er en by i Rusland. Ikke det bedste udgangspunkt, men det skal nok gå og mit mål er, at ikke svømme forkert, ikke styrte på cyklen og komme i god behold til løbedelen. Min bedste disciplin er afgjort t2, hvor man skifter fra cykel til løb. Her skal jeg prøve at blive den bedste....:-)

 

Jeg mistede min mulighed for at løbe mit sjette Copenhagen Marathon i træk. Øv, sidste år løb jeg sammen med min søn og fik en fantastisk oplevelse. I år brugte jeg 6 timer på at rydde op/gøre rent efter en konfirmationsfest. Næste år vender jeg frygtelig tilbage og få løbet Danmarks fedeste maraton.

 

mvh. Sukil

 

 

Om bloggen

sukils billede
Et stort ønske om at, overskride mentale grænser. At udfordre mig selv fysisk med ultraløb for at høste frugterne for enden af regnbuen. Læs med, og opleve sjælsomme løb, der forandre mig som menneske.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15599:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up