North Sea Beach Marathon 27-06-2010

Ole Cramers billede

Løbet var anmeldt i 2009 af Cecilia Arendal http://www.motionslob.dk/testteam/north-sea-beach-marathon-28juni-2009 og jeg selv deltog ved denne event i 2003.

Før løbet 

Alle informationer findes på sitet: http://www.beachmarathon.com/dk
Da det er www.ultimate.dk der står for tidsregistreringen kunne jeg endelig bruge min egen private chip – og hvad gør jeg! glemmer den, men der var ingen problemer med dette. Jeg fik bare en låne chip ved nummerudleveringen, der var flere der stod i samme dilemma Wink

Parkering var ikke noget problem da der er kilometervis af strand til dette.
Denne event kræver lidt logistik da vi løber fra Vejers til Hvide Sande dette år (de vender ruten hvert andet år).
Jeg havde pigerne med så de havde bilen til at køre turen op til målområdet. Planen var da også at de kunne køre ud til stranden og se at vi løb forbi! – men der var jo også lige shoppingsteder derude i turistlandet, så jeg så dem først igen ved mål!
Eventen havde også bagage og bustransport for dem, der lod bilen stå ved halv- og helmarathonstart, mod fremvisning af startnr.

4
Under løbet 

Med solen og en meget let brise fra syd blev det en varm tur nordpå for de i alt 186 fuldførte deltager. HUSK SOLCREME til næste gang.

Efter ca. 8km. på udmærket tilkørt sandstrand blev det mere blødt og omkring km. 15 blev der løbet helt nede ved vandkanten resten af turen, den sidste halve km. dog i blødt tørt sand op i mod mål.

Ruten er ikke DAF opmålt og km. skiltningen skal tages som en vejledning om hvor langt man er kommet, disse skilte tæller ned men de står ikke for hver km. selv om de skriver det på deres site.

Lidt mere end en halv km. før at vi mødte halvmarathondeltagerne stod vores 21km. skilt! For os der løber med GPS-ure kunne man se at her gik der noget galt, for resten af turen var mit ur 1km. foran resterende få skilte. Jeg snakkede med en del, mere en 10 GPS bruger efter løbet og deres ure sagde fra 43.1km. til 43.5km.

Halvmarathondeltagerne skulle også ud på en lille sløjfe inden de løb ned til strandkanten, jeg talte to tilbage på sløjfen resten skulle jeg løbe op igennem, så her blev det til våde sko og forhindringsløb. Det er ikke optimalt at lade dem starte kl. 12.00. De skulle være startet kl.11.30 så ville der være mere spredning på og vi ville evt. først møde dem sidst på ruten!

2
Efter løbet 

Efter målgang stod der en række herre med medaljer, jeg plejer at få en krammer når jeg komme i mål og får medaljen hængt om halsen, men ikke her tak! Omvendt var det jo så de kvindelige deltagers tur denne gang!

I målområdet var der vand og sportsdrik - det samme som på ruten, bananer og energibarer til at tygge på.
På vej ud af det lukkede område kunne man aflevere sin lånechip – der er vanvittig langt ned til den, helt nede ved skoen, men der stod da 2 stole til alle os, så vi ikke skulle ligge og rode rundt i det bløde sand.

Inden man forlader dette område kunne vi sørme få udskrevet et diplom – endelig et løb hvor man kan udskrive sit diplom fra sitet, men også få et med hjem straks!

Et lille stykke tid efter målgang, siddende med en kold stor fadøl fik jeg sørme en sms fra www.ultimate.dk med mine tider – super!

4
Løbets helhed 

Dette er en utrolig flot unik event, når Vesterhavet viser sig fra sin bedste side, men pas på! Det er en hård, sandet og til tider våd rute som SKAL opleves!
Dette er en must på CVen

3

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15316:

Jean Anborgs billede
Ny i seriøs løb

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk