Ølmarathon d. 6 Juni

Ole Cramers billede
Før løbet 

For dem der ikke kender arrangørerne findes information på deres site: http://www.jh-fyn.dk/hjulbenet/
Indenfor vores lille ultra/marathon verden er familien Nielsen lig med socialt hygge og lidenskab til de lange løb - deraf også deres motto: motion skal dyrkes med måde – vores måde!
300 kr. koster dette arrangement. For disse fik man en plaid, ½ l. specialøl, ølstøvle i glas og en flot medaljeøloplukker.

Eventen havde start og mål på familiens landejendom, hvor der var opsat telte til bla. omklædning og overfor var der lånt en græsmark af naboen til parkering.
Deltagerantallet var sat til 70 så det var først til mølle princippet.

4
Under løbet 

Ruten var mærket op med plaststrimler hængende i træer eller buske og ved særlige kryds en vejviser. Jeg havde ikke problemer med at finde vej – løb og snakkede de første 10k og brugte en lille time på dette med en gruppe helt nede bagved. Derefter løb jeg alene op igennem feltet til en fjerde plads hvor der ikke var problemer med at finde vej. Desværre var der et par stykker der løb forkert, men som jeg altid har sagt landskabsløb skal løbes med hovedet!

Depoterne var placeret som følgende, km 4,8 - 10 - 13,7 - 21- 26 - 33 -38
Der var her (øl/ vand /saft / bananer / kage / chokolade / slik / chips) jævnt fordelt på depoterne.
Ruten var særdeles kuperet asfaltvej lagt i de fynske alper med korte hidsige og lange seje stigninger, hvor man kom igennem sydfynske kulturelle seværdigheder.
Links til ruten her...
Fra 1-10 får denne 7 i sværhedsgrad!

5
Efter løbet 

Jeg er ikke den store øldrikker, men at komme i mål ved et marathon og få en halv liter øl stukket i hånden og så sidde der på græsset og lade solen bage med nakken tilbage, og lade de gyldne dråber læske ganen sammen med legekammeraterne - tja, jeg vil undlade en filosofisk beretning om livet

2 badeskuervogne havde Michael fået sat op, så der var masser af varmt vand!
Og så var der festmiddag som var inkluderet i gebyret, alt godt fra grillen store steaks og div. pølser, salatbar og masser af socialt samvær i nogle store telte der var sat op til lejligheden, krydret med et reggaeband og øl ad libitum fra div. bryggerier!

5
Løbets helhed 

En event der absolut skal opleves og hvor det handler om at løbe langt, have det hyggeligt, og hvor der er lagt op til meget socialt samvær!
Dette har jeg skrevet før ved Danmarks længste halvmarathon, og gør det igen da dette er det, det handler om!

4

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15316:

Jean Anborgs billede
Ny i seriøs løb

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk