Strynø Løbe Event 2011

Tid og sted

Løbsdato
06-08-2011
Startby og landsdel
Strynø, Fyn
Tilmelding åbner
12-04-2011
Tilmeldingsfrist
21-07-2011
Eftertilmelding
Ja

Ruten

Distancer
Halvmarathon
Marathon
2 km
8 km
Specialløb
Børneløb
2 km børneløb
DAF-opmålt distance
Nej
Tidsmåling med Chip
Ja
Underlag
Asfalt
Grus
Andet
Omklædning med bad
Ja
Omklædningsforhold
Der vil være mulighed for omklædning og at betale sig til et bad på øens smakkecenter (www.smakkecenter.dk). Ved Strynø havn er der ligeledes mulighed for omklædning og bad.

Andre oplysninger

Gebyrer
2 km børneløb - 50 DKK 8 km - 75 DKK ½marathon - 100 DKK marathon - 100 DKK Fælles for alle løb gælder, at der tilægges et ekstragebyr på +50 DKK ved tilmelding efter d. 21. juli 2011.
Startsted og tid
Majtræspladsen, der er placeret i krydset mellem Kirkevej, Strynø Brovej, Søndrevej, Stjernegade og Møllevejen. Børneløb starter kl. 11:00 Øvrige løb starter kl. 11:30
Forplejning
Der vil være vand, saft (muligvis energidrik), frugt, chips, rosiner m.m. ved depoterne. Der vil ligeledes være forplejning når løberne kommer over målstregen.
Rutebeskrivelse
2 km børneløb foregår i Strynøs hyggelige by, hvor der vil være rig mulighed for at se poderne løbe rundt (foreældre må gerne assistere børnene rundt :-) ) Øvrige løbedistancer vil tage udgangspunkt i en 8-tals sløjfe på ca. 8 km, der fører løberne rundt på det meste af øen, gennemløbes x-antal gange hvorefter der til sidst adderes en mindre rundtur i Strynø by for at få distancerne til at passe. 8-tals sløjfen fører nogle steder løberne ud på trampestier og man skal derfor ikke gå efter at sætte PR (personlig rekord) ved Strynø Løbe Event, men i stedet nye udsigten på Strynø.
Andre bemærkning
Da Strynø ikke er brofast, kan færgen blive en flaskehals. Løbsledelsen opfordrer derfor løbsdeltagere og evt. medrejsende familie til "at gøre en weekend ud af det" og tage til Strynø allerede om fredagen. Der er rige muligheder for indkvartering og der er ligeledes flere spisesteder på Strynø. For yderligere information herom og for en mere detaljeret beskrivelse af Strynø Løbe Event 2011 i almindelighed henvises der til Strynøs egen hjemmeside: http://www.strynoe.dk/aktiviteter/strynoe-loebe-event-2011 Socialt samvær: Efter selve løbet vil der være mulighed for at deltage i social samvær, da der vil blive sat et 100 kvadratmeter stort partytelt op nede ved øens maritime museum – Smakkecentret – ligesom der her vil være mulighed for at købe et veltilberedt måltid mad til en rimelig pris samt drikkevarer. Menuen er endnu ikke helt på plads, men vi går efter at servere Strynø lam stegt på træflis, cous-cous, salat og brød ved øens Smakkecenter, hvor der er udsigt udover vandet. Der arbejdes tilmed på at få øens orkester The Strynettes til at spille op til afterparty i det tilfælde, at der overhovedet er nogen der kan bevæge benene. Så der er mange grunde til at blive en dag ekstra på smukke Strynø :-)

Billeder

Javascript is required to view this map.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14742:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Nordic Adventure Film Festival her

Bliv medlem af løberne.dk