Skovløberen

Tid og sted

Løbsdato
04-09-2011
Startby og landsdel
4300, Sjælland
Eftertilmelding
Ja

Ruten

Distancer
Halvmarathon
Marathon
10.6 km
DAF-opmålt distance
Nej
Tidsmåling med Chip
Ja
Underlag
Skovsti
Omklædning med bad
Ja
Omklædningsforhold
Der er gode omklædnings- og badefaciliteter i Hvalsø Hallerne. Skovløberen påtager sig ikke ansvar for opbevaring af værdigenstande.

Andre oplysninger

Startsted og tid
Hvalsø Hallerne, Skolevej 5, 4330 Hvalsø. Åben fra 8:30 – 17:00
Forplejning
Der er væskedepoter for ca. hver 5.km. (se nøjere på beskrivelsen af din distance) og naturligvis i mål. I hallen er der opsat en kasse for hvert depot. Heri kan du lægge dine egne forsyninger.
Rutebeskrivelse
Skovløberen er en hel, halv og kvartmaraton, hvor man næsten kun løber i kuperet skov. Skovløberen er på top 5 over de hårdeste løb i Danmark. Ruten går bl.a. over Sjællands højeste punkt, Gyldenløves Høj.
Andre bemærkning
Politiken skrev om Skovløberen 2010: Luksusløb går over Sjællands højeste punkt Hvalsøs halv- og hel maraton Skovløberen får fem flotte tjektegn. Godt 1000 løbere forcerede i går 5. september, Sjællands højeste punkt. Det var hårdt, men umagen værd. Skovløberen er en hel, halv og kvartmaraton, hvor man næsten kun løber i kuperet skov. Det er 8. gang, de lokale motionsklubber arrangerer løbet, og det gør de godt. Berlin, New York, Athen. Maratondrømme rimer ofte på storby, asfalt og beton. Hvorfor ikke gå den modsatte vej? Hvorfor ikke tage toget 45 minutter mod vest fra København. Til den festlige modtagelse på Hvalsø station, to stop efter Roskilde..........

Billeder

Javascript is required to view this map.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14742:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Nordic Adventure Film Festival her

Bliv medlem af løberne.dk