PE Maraton #22 - Warny Saurbrey & Philip Reitzels MT #100

Tid og sted

Løbsdato
29-04-2023
Startby og landsdel
2770 Kastrup, Sjælland
Tilmelding åbner
03-01-2023
Tilmeldingsfrist
26-04-2023
Eftertilmelding
Nej

Ruten

Distancer
Halvmarathon
Marathon
7 km
14 km
28 km
35 km
Specialløb
Cannonball
DAF-opmålt distance
Nej
Tidsmåling med Chip
Nej
Underlag
Asfalt
Grus
Skovsti
Omklædning med bad
Nej
Omklædningsforhold
Ingen omklædning.

Andre oplysninger

Gebyrer
100,- kr.
Startsted og tid
Warny Saurbrey & Philip Reitzels MT #100 I dagens anledning vil der være to starter: kl. 8.00 for maraton/halvmaraton og en start mere kl. 10 for dem på halvmaraton og kortere distancer, som har lyst til at komme i mål nogenlunde samtidig med maratonløberne, så vi kan fejre Warny og Philip i fællesskab. :-) Briefing samt fællesbillede kl. 7.50 og kl. 09.50. Der er åbent for tilmeldinger til distancerne 7, 14, 21, 28, 35 og 42,2 km. Underlaget er blandet med lige dele asfalt, grus og skovstier. Cutt-off på 6 timer for maraton. Mødested: Ugandavej 184, 2770 Kastrup. Gå ind gennem den røde port, hvor der er opstillet pavilloner.
Forplejning
Basisdepot med vand, sodavand, bananer, chokolade m.m. Medbring eget depot, hvis du har specielle præferencer.
Rutebeskrivelse
Ruten er den sædvanlige i og omkring Pinseskoven på Kalvebod Fælled: en rundstrækning på 7 km gennem skov og over fælled. Se ruten i linket nedenfor.
Andre bemærkning
Startgebyr er 100,- kr., som omfatter specialmedalje og depot med vand, sodavand, chokolade, kage, bobler, kaffe, kakao m.m. Medbring eget depot, hvis du har specielle præferencer. OBS: Tilmeldingsfrist den 26/4! 25,- kr. af startgebyret går som sædvanlig ubeskåret til at hjælpe skolebørn i Filippinerne. Tilmelding på MobilePay til 60662442. Skriv dato eller #løbsnummer, samt hvilken distance og hvilket tidspunkt du vil løbe. Når vi modtager din betaling, er du sikret en plads på startlisten. Maks. 100 deltagere. Ved afbud senere end en uge før start refunderes startgebyr ikke, da vi har specialmedalje samt ekstra depot. Klub 100 Marathon og Halvmarathon Danmarks regler for ranglistekvalificerende cannonball-løb gælder. Det betyder bl.a.: 1. Løberen er selv ansvarlig for at få målt sin sluttid. 2. Uret må ikke stoppes undervejs. 3. Urets autopause-funktion skal være deaktiveret. NB: Når du tilmelder dig, giver du PE Maraton lov til at offentliggøre dit navn på deltagerlisten samt dit resultat. Resultatlisten vil blive lagt op på Facebook samt under vores event på motionsløb.dk og motionskalender.dk. Ydermere giver du tilladelse til, at eventuelle billeder fra løbene, såsom startfoto og billeder ude fra ruten, må lægges op på vores Facebook-side samt evt. deles i andre relevante grupper. Vi kan ikke love, at der fra gang til gang er opsyn med vores pavillon under løbet, så henstilling af personlige ejendele sker på eget ansvar. Ligeledes er deltagelse på eget ansvar. Der er ikke toilet og omklædning, men der kan trædes af på naturens vegne i naturen på Kalvebod Fælled. Vi beder også jer som deltagere om at vise hensyn til andre mennesker og dyr, som måtte være ude at nyde naturen ligesom os. Vi glæder os til at se jer! :-)

Billeder

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15644:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up