PE Maraton #20 Kalvebod Fælled

Tid og sted

Løbsdato
18-02-2023
Startby og landsdel
2770 Kastrup, Sjælland
Tilmelding åbner
03-01-2023
Tilmeldingsfrist
17-02-2023
Eftertilmelding
Ja

Ruten

Distancer
Halvmarathon
Marathon
7 km
14 km
28 km
35 km
Specialløb
Cannonball
DAF-opmålt distance
Nej
Tidsmåling med Chip
Nej
Underlag
Asfalt
Grus
Skovsti
Omklædning med bad
Nej
Omklædningsforhold
Ingen omklædning.

Andre oplysninger

Gebyrer
75,- kr.
Startsted og tid
Starten går kl. 8.00. Briefing samt fællesbillede kl. 7.50. Mødested: Ugandavej 184, 2770 Kastrup. Gå ind gennem den røde port, hvor der er opstillet en pavillon.
Forplejning
Basisdepot med vand, sodavand, bananer, chokolade m.m. Medbring eget depot, hvis du har specielle præferencer.
Rutebeskrivelse
Pinseskoven på Kalvebod Fælled. Der er åbent for tilmeldinger til distancerne 7, 14, 21,1, 28, 35 og 42,195 ​km. Underlaget er blandet med lige dele asfalt, grus og skovstier.
Andre bemærkning
Startgebyr: 75,- kr. inkl. medalje og basisdepot med vand, sodavand, chokolade m.m. 25,- kr. af startgebyret går ubeskåret til at hjælpe børn i Filippinerne. Tilmelding på MobilePay til 60662442. Skriv dato eller #løbsnummer, samt hvilken distance du vil løbe. Når vi modtager din betaling, er du sikret en plads på startlisten. Maks. 75 deltagere. Ved afbud senere end 24 timer før start refunderes startgebyr ikke, og startnummer kan ikke overflyttes til en senere dato. Klub 100 Marathon og Halvmarathon Danmarks regler for ranglistekvalificerende cannonball-løb gælder. NB: Når du tilmelder dig, giver du PE Maraton lov til at offentliggøre dit navn på deltagerlisten samt dit resultat. Resultatlisten vil blive lagt op på Facebook samt under vores event på motionsløb.dk og motionskalender.dk. Ydermere giver du tilladelse til, at eventuelle billeder fra løbene, såsom startfoto og billeder ude fra ruten, må lægges op på vores Facebook-side samt evt. deles i andre relevante grupper. Vi kan ikke love, at der fra gang til gang er opsyn med vores pavillon under løbet, så henstilling af personlige ejendele sker på eget ansvar. Ligeledes er deltagelse på eget ansvar. Der er ikke toilet og omklædning, men der kan trædes af på naturens vegne i naturen på Kalvebod Fælled. Vi beder også jer som deltagere om at vise hensyn til andre mennesker og dyr, som måtte være ude at nyde naturen ligesom os. Vi glæder os til at se jer!

Billeder

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15644:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up