Hannes fødselsdagsmarathon

Tid og sted

Løbsdato
12-11-2011
Startby og landsdel
Hjallerup, Jylland
Tilmelding åbner
15-09-2011
Tilmeldingsfrist
10-11-2011
Eftertilmelding
Ja

Ruten

Distancer
Halvmarathon
Marathon
6 km
15 km
Specialløb
Cannonball
DAF-opmålt distance
Nej
Tidsmåling med Chip
Nej
Underlag
Asfalt
Grus
Omklædning med bad
Ja
Omklædningsforhold
Der er bade- og omklædningsfaciliteter i Hjallerup Idrætscenter, som ligger umiddelbart overfor skolen (20 meter). Vi har de to omklædningsrum i kælderen (Til højre og ned ad trappen). Hallen er denne dag ubemandet (undtaget motionscenteret), så tag bagage med på skolen, hvor der er opsyn.

Andre oplysninger

Gebyrer
Der kan løbes både marathon, ½ marathon og rundeløb (max 5 runder). Prisen er kr. 100,00 for marathon, 75,00 for ½ marathon og KUN kr. 25 for rundeløb. Der er diplom og medalje til alle der gennemfører ½marathon og marathon.
Startsted og tid
Hovedindgangen til Hjallerup Skole, Idræts Allé 6, 9320 Hjallerup.
Forplejning
Vand, energidrik, cola, kakaomælk, bananer, æbler, slik, peanuts, rosiner, chips, snøfler og hjemmebagt kage. Denne gang er depotet også umiddelbart indenfor skolens hoveddør, så en smule ekstra tid må påregnes. Fra klokken 13:00 er der buffet med hjemmebagt brød med pålæg og ost og hjemmebagt kage, fødselsdagslagkage, varm kakao med flødeskum, kaffe, the, øl og vand.
Rutebeskrivelse
Runderne er 3,18 km lange. Der løbes først en prolog på ca. 1 km + 13 runder for marathonløberne og prolog på ca. 2 km + 6 runder for ½marathon løberne. Ruten er næsten flad og består af grussti, markvej, fortov og asfalt.
Andre bemærkning
Man er selv ansvarlig for tidstagningen, dog vil der være et stopur, der viser den officielle tid. Der vil være opstillet tavle med skema til registrering af runder og sluttider. Sluttiden er man selv ansvarlig for at skrive på skemaet. Ved tilmelding sendes en mail til psimonsen@stofanet.dk med navn og ønsket distance, Så modtages en mail retur med kontonummer, hvor pengene bedes indbetalt. Husk at angive navn og løbsdato på indbetalingen, da vi også har løb den 15. oktober. Så snart indbetalingen er registreret, så påføres man startlisten, som opdateres dagligt her på DoUrun. Ved indbetaling accepterer man samtidig, at løbet løbes på eget ansvar. Hvis en deltager bliver forhindret i at deltage er der ikke krav på tilbagebetaling af startgebyr. Tilmeldingsfrist: Torsdag den 10. november 2011 af hensyn til indkøb.
Javascript is required to view this map.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14742:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Nordic Adventure Film Festival her

Bliv medlem af løberne.dk