FREDSKOV 2500 BASIC

Tid og sted

Løbsdato
11-02-2023
Startby og landsdel
Valby, Sjælland
Eftertilmelding
Ja

Ruten

Distancer
Halvmarathon
Marathon
7 km
14 km
28 km
Specialløb
Cannonball
DAF-opmålt distance
Nej
Tidsmåling med Chip
Nej
Underlag
Asfalt
Skovsti
Omklædning med bad
Nej
Omklædningsforhold
Der er offentlig toilet, hvor der er parkering og start. Det er åbent i sæsonen.

Andre oplysninger

Gebyrer
50 kr.
Startsted og tid
Valbyparken, Rosenhaven, Hammelstrupvej 100, 2500 Valby, kl. 8.00. Du skal køre op langs Friisbee Golf Banen mod Cafe Rosenhaven til enden af vejen, hvor der er start og parkering.
Forplejning
BASIC-PRINCIPPET - Du sørger selv for depot.
Rutebeskrivelse
Ruten er 7,1 km. Se rute her: https://ruteplanner.iform.dk/rute/koebenhavn/fredskov-2500-basic-1 Du er velkommen til at løbe 7 km, 14 km, halvmaraton, 28 km, 35 km og maraton.
Andre bemærkning
Tilmelding og betaling 50 kr. på Mobile Pay 612555. Skriv navn, telefonnummer, distance og dato i kommentarfeltet. Der er en tidsgrænse på løbet på 5 ½ time. Det betyder, at jeg pakker sammen, men du får stadig din medalje og godkendt løbet, selvom du bruger mere end 5½ time. Ved tilmelding accepterer du, at løbet foregår på eget ansvar. Du giver ligeledes tilladelse til, at vi offentliggør dit navn på deltagerlisten og dit resultat på resultatlisten samt bruger eventuelle billeder fra løbene. Der er medaljer til alle. Resultatliste findes på hjemmesiden. Der laves ikke diplom. Det skal dog ikke afholde dig fra at løbe, så lad mig høre hvis diplomet er vigtigt for dig. REGLER Vi følger Klub 100 Marathon Danmarks regelsæt. Der skal være minimum tre løbere, der stiller til start og gennemfører maratonløbet. Løbet aflyses dagen kl. 18.00, hvis der ikke er tre maratonløbere til start, Løberen er selv ansvarlig for at få målt sin sluttid. Tiden noteres på deltagerlisten i depotet. Uret må ikke stoppes undervejs. Urets autopause-funktion skal være deaktiveret. Ved tilmelding accepterer du, at løbet foregår på eget ansvar. Der må ikke smides affald i naturen. Brug skraldespanden ved depotet eller smid affaldet ud når du kommer hjem. Vi følger færdselsreglerne og tager hensyn til andre.

Billeder

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15599:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up