De Vilde Heste - TRAIL RUN

Tid og sted

Løbsdato
09-06-2018
Startby og landsdel
Bagenkop, Fyn
Tilmelding åbner
09-02-2018
Tilmeldingsfrist
06-06-2018
Eftertilmelding
Ja

Ruten

Distancer
11 km
Specialløb
Trailløb
DAF-opmålt distance
Nej
Tidsmåling med Chip
Ja
Underlag
Græs
Skovsti
Omklædning med bad
Nej

Andre oplysninger

Gebyrer
kr. 100 ( Eftertilmeldingsgebyr kr. 25,-) Der kan foretages eftertilmelding mellem 08.00 - 09.15 på løbsdagen. For Pandekageræs er der eftertilmelding frem til kl. 10.45
Startsted og tid
Bagenkop Havn kl. 09.30
Forplejning
Vand under og efter løbet.
Rutebeskrivelse
11 kilometer TRAIL Run for " De Vilde " Ruten starter ved havnen og ud mod klinterne mod vest. Vi følger kysten syd over og har en fantastisk udsigt ud over vandet. Vi kommer til Gulvstav hvor vi kommer igennem Vildhesteområdet og gennem de gamle stævningsskove. Vi skal op over flere hattebakker, hvor naturen og udsigten er storslået. Vi løber primært på stier og spor. Løb på asfalt er hovedsagligt ved start og slut omkring byen.
Andre bemærkning
På løbsdagen er der også Pandekageræs for de mindste -ræs hvad du kan på 30 min., Barnevognsræs og Ildsjæle Walk (3,5 km & 7,2 km) TRAIL RUN Langeland afvikles sammen med Havnens Dag i Bagenkop - der er masser af aktiviteter hele dagen, så ta´hele familien med.

Vælg dette løb fordi

Det er en helt fantastisk rute for " De Vilde " - du løber mellem De Vilde Heste, okser, op og ned af de langelanske hatbakker, gennem skov og i et hårdt terræn ud mod havet. Dagen kan afsluttes med havnestemning og masser af oplevelser på Bagenkop Havn.
Javascript is required to view this map.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 13740:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør