Bornholm Backyard Ultra 2022

Tid og sted

Løbsdato
27-08-2022
Startby og landsdel
Klemensker, Bornholm
Tilmelding åbner
06-02-2022
Tilmeldingsfrist
27-08-2022
Eftertilmelding
Nej
Links

Ruten

Distancer
6.7 km
50 km
Specialløb
Timeløb
Trailløb
Ultraløb
Der løbes på en markeret rute på 6,7 km hver time. Der stilles til start hver hele time så længe der er deltagere tilbage.
DAF-opmålt distance
Nej
Tidsmåling med Chip
Ja
Underlag
Asfalt
Græs
Grus
Omklædning med bad
Ja
Omklædningsforhold
Bad og toiletter ved hallen

Andre oplysninger

Gebyrer
395,-
Startsted og tid
Stadionvej, 3782 Klemensker Lørdag den 27. august 2022 Kl. 09.00 START - Start på runde 1 Kl. 10.00 Start på runde 2 Kl. 11.00 Start på runde 3 Osv. Herefter kører løbet så længe der er løbere der gennemfører runden på under en time og stiller til ny start.
Forplejning
Vand, energidrik og let løbende forplejning Du skal selv medbringe det du skal bruge for at holde dig løbende (det der serveres skal betragtes som et supplement til egen forplejning). På pladsen er der mulighed for at opstille telt, pavillon el. lign
Rutebeskrivelse
Backyard løb på etablerede naturskønne stier rundt om byen Klemensker på Bornholm Der løbes på en markeret rute på 6,7 km hver time. Der stilles til start hver hele time så længe der er deltagere tilbage. Deltagere der ikke når i mål indenfor timen eller ikke når at stille til start når der fløjtes til start hver time udgår. Der løbes til der kun er én deltager tilbage som skal gennemføre en runde alene for at vinde.
Andre bemærkning
Hvor Start og mål: Stadionvej, 3782 Klemensker Hvornår 27. august 2022 kl. 09.00 Hvor meget Kun 395 kr (+10 kr. online gebyr) Prisen inkluderer: • Plads til telt, pavillon mv. • Løbssouvenir til alle deltagere (unik og miljøvenlig) • Adgang til toiletter og bad • Adgang overdækkede faciliteter før, under og efter løb • Vand, energidrik og let løbende forplejning • Professionel tidtagning og live rapportering og resultatformidling • En uforglemmelig, unik og social oplevelse med løb så længe du lyster ???? Ikke løbere er velkomne til at overnatte/campere på pladsen under hele arrangementet for bare 150kr per person (afregnes på stedet) Deltagergebyret refunderes ikke men startnummer kan overdrages til anden løber. Hvor mange Max 120 løbere Regler – kort og godt Der må ikke modtages support af nogen art på ruten Der må ikke løbes med hjælpemidler som stave el. lign. Der må ikke efterlades affald på ruten Øvrige forhold Løbet arrangeres af Thure Tornbo Baastrup som et non-profit arrangement hvor evt. overskud vil gå til fremtidige arrangementer samt vedligehold af områdets stier. Der er adgang til vand og energidrik På pladsen forefindes toiletforhold Supportere og tilskuere er velkomne på pladsen herunder til at opstille telte, pavilloner mv. Forbehold Ret til ændringer forbeholdes. Hvis vi er nødsaget til at aflyse eller ændre løbet markant refunderes startgebyret fratrukket 50kr eller der tilbydes at overføre startnummer til fremtidigt arrangement. Deltagelse sker på eget ansvar. For yderligere info og spørgsmål se løbets facebook side eller find vores kontakt oplysninger under kontakt.

Billeder

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15345:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk