12. Hals Barre Marathon

Tid og sted

Løbsdato
07-11-2020
Startby og landsdel
Hals, Jylland
Tilmelding åbner
01-08-2020
Tilmeldingsfrist
31-10-2020
Eftertilmelding
Nej

Ruten

Distancer
Halvmarathon
Marathon
Specialløb
Cannonball
DAF-opmålt distance
Nej
Tidsmåling med Chip
Nej
Underlag
Asfalt
Græs
Grus
Skovsti
Sand
Omklædning med bad
Ja
Omklædningsforhold
Der er gode omklædningsmuligheder og bademuligheder i Hals Baadelaugs klubhus. Der udleveres poletter til bad. Der er mulighed for baggageopbevaring.

Andre oplysninger

Gebyrer
100 kr. uanset distance incl. ny medalje til alle der gennemfører.
Startsted og tid
Samlet start lørdag, den 7. november 2020 kl. 10.00 fra Hals Bådelaugs klubhus på havnen i Hals.
Forplejning
Forplejning: Der er hoveddepot ved start/mål med vand, saft, cola, kage, slik, chokolade og frugt. Midtvejs er der et drikkedepot.
Rutebeskrivelse
Rutebeskrivelse: Løbet er fladt men alligevel varieret. Der løbes ad fortov og cykelsti gennem skov og sommerhusområde langs havet og fjorden på sti med varieret underlag og tilbage til Hals og Hals Havn. Ruten kan ses på http://www.endomondo.com/routes/947332616
Andre bemærkning
Distancer: Halv-marathon og hel-marathon, med 3/6 omgange af 7,04 km. Der er ikke DAF-opmålt distance eller chip tidtagning. Løberne tager selv tid. Underlag: asfalt, grus, skovsti og sand. Der er mulighed for omklædning og bad (polet til bad udleveres) samt opbevaring af baggage. Der er gode toiletforhold. Der uddeles medaljer til alle der gennemfører på hel- og halv-marathon !! Tilmelding åbner 1. august 2020 og slutter 31. oktober 2020. Gebyr: 100 kr. Tilmelding på mail til bjensen9370@gmail.com (Obs - ny mail) - Efterfølgende tilsendes betalingsbetingelser. Der kan betales på mobilepay til 93520071. Der kan maximalt deltage 130 løbere heraf max 60 på halv-marathon. Samlet start lørdag, den 7. november kl. 10.00 fra Hals Bådelaugs klubhus på havnen i Hals. Forplejning: Der er hoveddepot ved start/mål med vand, saft, cola, kage, slik, chokolade og frugt. Midtvejs er der et drikkedepot. Rutebeskrivelse: Løbet er fladt men alligevel varieret. Der løbes ad fortov og cykelsti gennem skov og sommerhusområde langs havet og fjorden på sti med varieret underlag og tilbage mod Hals og Hals havn. Ruten kan ses på http://www.endomondo.com/routes/947332616. Der udsendes resultatliste og diplom på løbets hjemmeside www.halsbarrelob.dk. Det gøres opmærksom på, at der skal være mindst 3 til start og 3 gennemførte, for at løbet kan tælle med på Klub 100 Marathons rangliste. Løbet afvikles efter Klub 100 Marathons løbskriterier. Andre bemærkninger: Der løbes på eget ansvar. Der er gode parkeringsmuligheder på Hals havn. Pårørende, tilskuere og løbere har mulighed for at benytte Bådelaugets klubhus. Her vil der til løberne og pårørende være lidt let spiseligt efter løbet samt mulighed for at varme sig. Her kan også købes øl og vand for 10 kr. Der gøres opmærksom på, at vores løb ikke har til formål at skabe overskud. Venlig hilsen Bjarne Jensen og Tove Borg, Hals. Foreløbig deltagerliste: Helmarathon: Bjarne Jensen - Halvmarathon:

Billeder

Javascript is required to view this map.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14742:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Nordic Adventure Film Festival her

Bliv medlem af løberne.dk