Øhavssti GPX Etape Marathon #4 2020

Tid og sted

Løbsdato
05-07-2020
Startby og landsdel
Skovsbo, Fyn
Tilmelding åbner
04-01-2020
Tilmeldingsfrist
04-07-2020
Eftertilmelding
Nej

Ruten

Distancer
Marathon
Specialløb
Cannonball
Trailløb
Der kan løbes efter GPX-fil, officielle Øhavssti pæle og/eller Øhavsstifoldere, der udleveres før start.
DAF-opmålt distance
Nej
Tidsmåling med Chip
Nej
Underlag
Asfalt
Græs
Grus
Skovsti
Sand
Omklædning med bad
Nej
Omklædningsforhold
Evt. omklædning foregår i fri natur.

Andre oplysninger

Gebyrer
50 kr. Tilmelding på MobilePay til: 22 28 55 55, Oplys navn. Der vil være en medalje til hver løber, der gennemfører. NB! Der er deltagerloft på 30 deltagere. For yderligere information besøg min hjemmeside www.tuxenrunning.dk
Startsted og tid
Starttid: 10:00 Startsted: Se infoblad på www.tuxenrunning.dk.
Forplejning
Der er depot ca. midtvejs og ved målgang. Depoterne indeholder vand, så du kan fylde din væskeblære. Depoterne byder også på kolde øl. Du står selv for din øvrige forplejning.
Rutebeskrivelse
se www.tuxenrunning.dk
Andre bemærkning
Krav for deltagelse: * VIGTIG PRÆCISERING: Du BEHØVER IKKE at kunne finde ud af at løbe efter en GPX-fil, hvis du synes det er for bøvlet. Men når først man lige har indset hvor let der faktisk er at downloade GPX-filen fra min hjemmeside - www.tuxenrunning.dk - og lægge GPX-filen ind på uret, så er det klart nemmest at løbe efter GPX-filen. Der er videoer på min hjemmeside, der viser hvordan man gør. Du KAN også løbe efter de officielle Øhavssti pæle og/eller de Øhavsstifoldere, som du får udleveret før start, hvor ruten fremgår. Men da pæle kan være skjult bag vegetation og da ruten KAN være ændret i forhold til ruten i folderen, så vil der være en større risiko for at løbe forkert. En risiko som den enkelte deltager må være indstillet på at leve med, hvis man ikke løber efter GPX-filen. * Du skal kunne opbevare 2 Øhavssti-foldere over ruten, som bliver udleveret før start. Disse SKAL medbringes, da der teoretisk set godt kan ske det, at en lodsejer på dagen har lukket en del af Øhavsstien af (f.eks. i tilfælde af træfældning, jagt eller lignende). I sådan et tilfælde kan folderen bruges til at spørge lokale til råds om hvordan man kommer tilbage på stien (da den lokale ikke nødvendigvis ved hvor stien løber, men ved brug af kortet, alligevel kan hjælpe dig tilbage på ruten). * Der vil være krydsning af befærdet offentlig vej. Der skal løbes i respekt for andre færdende samt med overholdelse og agtpågivenhed ift. Færdselsloven. Deltagelse sker i øvrigt på eget ansvar. Løbet følger Klub100 Marathon’s løbskriterier, dvs: * Den enkelte løber er derfor SELV ansvarlig for at tage tid og efterfølgende notere sin sluttid på resultatlisten, der er placeret i depotet ved målområdet. * Uret må ikke stoppes undervejs og autostop skal være slået fra på uret.

Billeder

Javascript is required to view this map.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15014:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk

Læs mere om Under Amour HOVR Machina