Yndlingsruter

Bedouinas billede

Har I en yndlingsrute?

Så kom solen endelig igen:--- , så jeg var simpelthen nødt til at tage tidligt hjem fra arbejde, så jeg kunne komme ud at løbe en tur i det dejlige vejr:Wink

Jeg har en yndlingsrute som går gennem eng og mose, skov og strand. Kan man forlange mere? Nå, det var nok 3 uger siden, jeg havde løbet der sidst, fordi man er nødt til at løbe den i dagslys LL

Så nu hvor vejret var til det, måtte jeg ud og checke ruten af. Heldigvis havde jeg været forudseende og taget mine gamle løbesko på, for vejen var visse steder meget mudret og ufremkommelig med store vandpytter.

Men dejligt var det Smile)

Bedouina

#1

Sernus billede
Da jeg begyndte at træne var jeg omkring de 15, og der havde jeg en ide om det ikke var godt at løbe på asfalt eller fliser, det tror jeg nu ikke har meget at sige idag. Men jeg kan stadig være generet af trafikken, så jeg savner lidt mine gamle skov ruter, nu bor jeg på amager, og der er ikke så mange gode ruter. Løb derfor mest om natten i starten, men er som sagt begyndt at endre på det. Den bedste rute ville nok klart være en skov rute. Og der overvejer jeg at løbe via amagerfælled til sommer, ud mod kongelunden.

#2

Halvorsens billede
Jeg er ikke helt enig - jeg løber rigtigt meget på Armager - her er et par af mine favoritter: [IMG]http://www.motionslob.dk/forums/attachment.php?attachmentid=2&stc=1&d=1231862000[/IMG] Der er to lyskryds på 23 km - vil man have den længere kan man bare forsætte sydpå ud til møllen. [IMG]http://www.motionslob.dk/forums/attachment.php?attachmentid=3&stc=1&d=1231862032[/IMG] Ca. 30 km rundt om Lufthavnen [IMG]http://www.motionslob.dk/forums/attachment.php?attachmentid=4&stc=1&d=1231862056[/IMG] Dejlig tur rundt om Christiania - dejligt grønt område 1 km fra centrum af København [IMG]http://www.motionslob.dk/forums/attachment.php?attachmentid=5&stc=1&d=1231862080[/IMG] Lige lidt over et maraton med vist nok 5 lyskryds - vil man have mere kan man forsætte op rundt om Lufthavnen frem for ind af Englandsvej. Alle, med undtagelse Christiania, kan løbes i mørke uden de store problemer. Så jeg mener der er bestemt muligheder - min eneste klage over øen er at der er så fladt at det næsten altid blæser :)

#3

BrianNNs billede
Min yndlingsrute får jeg desværre ikke løbet nok på denne årstid, da det ofte er mørkt, når jeg har mulighed for at løbe. Det er en meget kuperet rute (præcis som jeg foretrækker det) i en stor skov, hvor det går op og ned hele tiden, med en del rigtig stejle stigninger, og hvor jeg dels løber på rigtige stier og dels på et mere "uciviliseret" underlag på skovbunden, der vel kun kan beskrives som trailrunning. Det er en hård rute, men jeg sætter stor pris på at løbe den. Pga. underlagets beskaffenhed - meget ujævnt med rødder, sten mm. (og den manglende gadebelysning) - kan jeg dog ikke løbe den i mørke, det er alt for risikabelt.

#4

Sernus billede
Med en smule omlægning kunne jeg godt finde på at løbe rundt om lufthavnen, jeg var faktisk ikke klar over at man kunne løbe Rundt om den, troede at der var spæret. Idag har jeg lige løbet 11km, så der er nok et stykke vej før jeg vil kunne klare de 30km. Men ellers kan jeg da uden problemer løbe ud til amager strand, langs motorvejen, (der går en sti hved du nok), og tilbage igen. På en eller anden måde skal jeg så bare have lagt den så det passer til de 11km. Jeg kan mærke min hofte er lidt øm, så jeg vil gå lidt forsigtigt frem i den kommende tid. Nu var det mere "begynder" ruter, og særligt skov ruter, som jeg tængte på at der ikke var så mange af. Men bort set fra det, så er der ganske vist også trapperne ved tårnby torv, hvilket kan få pulsen lidt extra op på tilbagevejen.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15420:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk