Vintertræning - Løbebånd - Strategi??

kkartdecos billede

Så er vinteren (De dårlige undskyldningers årstid)kommet til Danmark og jeg har besluttet mig for at investere i et 4 måneders kort til motionscentret og dets løbebånd. Jeg håber på at det kan motivere mig til nogle flere ugentlige træningspas. Jeg har besluttet mig for at deltage i Hamborg Maraton i 2011. Hvordan skal jeg gribe vintertræningen an for at kunne vedligeholde formen.
Jeg vil nævne at jeg har løbet 4 halvmarathoner i 2010, så formen burde kunne opnåes.
:sko:Kasper

#1

Anonyms billede
Hej Kasper Jeg har også selv investeret i et kort til fitness-centeret :) Jeg tror først og fremmest, du skal sørge for at holde formen vedlige på løbebåndet. Det bliver hurtigt super kedeligt at løbe 20-30 km. på et løbebånd, så hvis du bare holder formen indendørs og så supplere med lange ture, når vejret tillader det udendørs, skulle du kunne nå det.

#2

brjs billede
Hej Kasper Hvorfor nøjes med at vedligeholde din træning... hvorfor ikke køre et marathon-program igennem... frem til hamburg?. Den største udfordring.. er at komme fra sofaen og ud over dør-trinet. ;;-) Det er godt for psyken at "overvinde sig selv".. og nettop psyken får du brug for til marathon-distancen. Vinter-træning er i høj grad et spørgsmål om det rigtige udstyr...et par pigsko..reflex-vest/lys...bandana om mund og næse...og varmt tøj...så er du godt på vej. Under alle omstændigheder held og lykke med træningen. :;-)

#3

Charlotte Burgesss billede
Jeg bruger også selv løbebånd flittigt i vintermånederne. Heldigvis har vi motioncenter på jobbet, så der er ingen undskyldning for ikke lige at smutte forbi efter fyraften. Lange løbepas kan blive kedelige, så jeg træner efter Marathonsports 16 ugers marathonprogram (skal løbe Barcelona Marathon i marts) og der er en masse intervaltrænings-pas, som er gode at træne på løbebånd da det holder styr på fart og distance. Så tager jeg de lange løbepas i weekenderne når det er lyst

#4

Mads Merrilds billede
[QUOTE=kkartdeco;5768]Så er vinteren (De dårlige undskyldningers årstid)kommet til Danmark og jeg har besluttet mig for at investere i et 4 måneders kort til motionscentret og dets løbebånd. Jeg håber på at det kan motivere mig til nogle flere ugentlige træningspas. Jeg har besluttet mig for at deltage i Hamborg Maraton i 2011. Hvordan skal jeg gribe vintertræningen an for at kunne vedligeholde formen. Jeg vil nævne at jeg har løbet 4 halvmarathoner i 2010, så formen burde kunne opnåes. :sko:Kasper[/QUOTE] Ja det kan kun være de meget dårlige undskyldninger du har fundet frem, jeg træner stadig uden dørs og ser frem til det hver gang::-) jeg skal afsted, men når det er sagt så er det jo ikke helt det samme når du er på løbebånd som ude i naturen. men det er kun godt at du selv kan indser at der er en dårlig undskyldning. Det var bare lige min mening:sko: God Jul og god træning Mads

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15493:

Claus Primdahls billede
Har løbet 75 marathonløb samt over 20 ultra løb.

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk