Vintercup Skanderborg

Alf dHuezs billede

Skanderborg Firmaidræt er igen i år med som tovholder på D-I-S Vintercup Skanderborg, som består af 4 individuelle løb henover vinteren. Vintercuppen afholdes for 4. gang. Der findes en samlet vinder i hver klasse, dame, herre og fra 0-15 år. Man kan også deltage i et af løbene. Der startes med GEPARD JULELØB lørdag 27. dec. 2014 (3. juledag) i den fantastisk smukke Pilbrodal i Stilling, Skanderborg. Her er der mulighed for at løbe 6,4 km eller 3,9 km. På 6,4 km ruten er der nogle gode stigninger fra bunden af dalen og hvor Ørnekol, 128 meter) skal bestiges. Løbet skydes i gang kl. 11.00 fra Stenhuset i Pilbrodalen.
Søndag 4. jan. 2015 løbes 2. afd. af cuppen som er Hylkes Nytårsløb med ruter på 5 km og 10 km med start fra Hylke Skole.
Søndag 25. jan. 2015 er det Skanderborg Løbeklubs "De 3 søer"  som løbes. Her er ruter på 4,8 km og 8,4 km og foregår omkring Sortesø, Døjsø og Lillesø. Her startes der fra Kubhuset, Birkevej 28, Skanderborg.
Sidste afd. er det Stilling Løbeklub der er arrangør. "Stilling Vinterløb" med start ved Stilling Hallen, Skanderborg. Her er også 2 distancer, 3,4 km og 7,2 km. Løbet foregår søndag 1. marts.
Der vil være varme drikke og noget at styrke sig på efter hvert løb.
Prisen er 60,- for voksne og 30,- kr. for børn pr.løb. Det er muligt at tilmelde sig på dagen Prisen for deltagelse i alle vintercuppens løb er 200,- ved samlet tilmelding. Til de første 150 løbere, der tilmelder sig er der en gratis Gepard refleksvest til en værdi af 249,-
Tilmelding på www.skanderborgfirmaidraet.dk
Kom frisk - det bliver så godt.....


 

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15492:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk