T-shirts til kvinder

Bedouinas billede

OK - det er kun 25 år siden, at kvinder deltog i marathon for første gang til en olympiade, nemlig i 1984. Der er sket meget gennem de sidste 25 år, og idag er det helt naturligt, at der er mange kvinder, der deltager i diverse marathonløb rundt omkring, selvom vi stadig er i mindretal i forhold til mændene. (endnu Wink)

Alligevel synes, jeg det er for dårligt, at man mange steder kun har t-shirt i mandestørrelse. I det mindste kunne man da oplyse om, at de gratis t-shirts man giver til et løb kun findes i mandestørrelse. :Wink

I kvindestørrelser bruger jeg størrelse L og i mandestørrelse S, som endda er rigelig stor. Det betyder ikke så meget med en t-shirt, hvis det bare er et almindeligt løb. Og dog. Ens første motionsløb - ellers ens første marathonløb. Så vil man gerne have en t-shirt, man kan vise frem. Og gerne i en størrelse, der passer. :eek:

Bedouina

#1

lillelones billede
Hej Bedouina, Jeg kan ikke være mere enig. Det er smadder irriterende :mad: . Jeg havde faktisk set frem til at få t-shirt'en i Barcelona i str. S, som passer mig. Så det var noget af en skuffelse, da jeg fik en herrestr. S udleveret. Min mand kan lige passe den, så den har han nu fået glæde af. Jeg tror at grunden til at der ofte kun er herrestr., er at det kan gøres langt billigere hvis arrangørerne ikke skal have så mange forskellige størrelser og modeller. lillelone

#2

FrankBThs billede
De fleste motionsløb har nu også både herre og damestørrelser. Til mange af løbene får damerne endda faconsyede T-shirt, hvor vi mænd må nøjes med en almindelig kedelig t-shirt ... så jeg tror egentlig problemet er så stort herhjemme. Logistisk er det selvfølgelig nemmere ikke at have så mange forskellige størrelser. Selv i unisex t-shirt er der jo trykt en dame og en herrestørrelse ! Frank B. Th.

#3

Bedouinas billede
Selvfølgelig er det billigere ikke at have så stort udvalg! Det er også helt OK, at man til de små løb (Ikke Barelona!!!) kun har herrestørrelser, men man kunne jo godt gøre opmærksom på det. Det koster ihvertfald ikke noget! Sidste år til North Sea Beach Marathon var der også kun herrestørrelser, og det er vel et rimeligt stort løb, og prisen for dette løb er ret høj, så man kunne vel godt udlevere en t-shirt, der passer. Ens første marathon ER stort - og en t-shirt er en dejlig souvenir derfra. Bedouina

#4

Bedouinas billede
Har lige fundet ud af, at to af de t-shirt som jeg har fået til løb i år, er udringet på en mærkelig måde, så man kan se sports-bh'en ::-(( Gad vide om det er mænd, der designer t-shirtene :confused: Bedouina

#5

Jette Gs billede
Jeg synes helt sikkert også man skal oplyse om det på forhånd, og problemet er altså ret omfattende. Jeg har både t-shirts fra flere løb, og et træningssæt fra Marathon Sport, som jeg aldrig har brugt, fordi det ikke blev oplyst på forhånd at det var lavet til mænd. De har ikke alene har en elendig pasform, men også en helt forkert størrelse. Sættet var endda fra et løb som jeg kunne have fået gratis, men som jeg selv tilmeldte mig og betalte for, bare for at få dét. Så det var meget ærgerligt. Jeg tror det efterhånden vil blive bedre, og nogle løb har allerede anerkendt at vi ikke er bygget ens, men det er altså meget demoraliserende bare at få stukket en mande-t-shirt i hånden, som om kvinderne ikke er en del af løbets målgruppe. ::-( Og Frank, jeg tror du glemmer, at de almindelige t-shirts jo netop er designede til mænd. Det er vel jeres egen fejl så, hvis I synes de er kedelige. Det er faktisk ret strengt, at du bagatelliserer problemet på vores vegne, når det er noget der aldrig har ramt dig selv.

#6

FrankBThs billede
[QUOTE=Jette G;2528]Og Frank, jeg tror du glemmer, at de almindelige t-shirts jo netop er designede til mænd. Det er vel jeres egen fejl så, hvis I synes de er kedelige. Det er faktisk ret strengt, at du bagatelliserer problemet på vores vegne, når det er noget der aldrig har ramt dig selv.[/QUOTE] T-shirtene er IKKE lavet til mænd. De T-shirt i klager over er Uni-sex. Der findes faktisk også facon-syede T-shirt til mænd ... men dem får vi ikke udleveret gratis til løb. Jeg har ikke noget imod ligeberettigelse, men jeg har noget imod at i altid synes i skal mere end os andre. Jeg er enig i at arrangøren bør oplyse hvad slags T-shirt der bliver udleveret så man har en chance for at få en T-shirt man kan passe, men hvis kvinder skal have faconsyede ... så skal mændene også ! Frank B. Th.

#7

Jette Gs billede
Crikey, Frank altså. Der er noget galt med din attitude, hvad er det for noget sludder, at vi altid "skal mere" end "jer andre". Desuden er det LANGTFRA alle kvinde-t-shirts der er faconsyede. Senest var den til Natløbet temmelig kort og firkantet, selvom den havde nogle søde små feminine ærmer. Men det er altså ikke det samme som at den er faconsyet. Og det er også noget sludder, at de t-shirts vi klager over er unisex. Jeg har indtil flere løbs-t-shirts, hvor der højt og tydeligt står Herre/Man i nakken, for eksempel den fra Urbanløbet sidste år. Og det samme gælder træningssættet fra Start Op forrige år. Det er ikke unisex, det er [B]mandetøj[/B].

#8

FrankBThs billede
Kald du det bare mandetøj. Der er ikke meget mandlig ved at T-shirt der er firkantet ! Jeg er da ligeglad med om du kan lide min attitude eller ej. Frank B. Th.

#9

Jette Gs billede
Helt ærligt Frank, skal man godt nok huske at bruge quote-funktionen når man citerer dig, så du ikke bare kan slette indlægget og lade som ingenting? Tsk, tsk.

#10

FrankBThs billede
Når du nu har et problem med min attitude er der jo ingen grund til at diskutere med dig ! Frank B. Th.

#11

Jette Gs billede
[QUOTE=FrankBTh;2535]Når du nu har et problem med min attitude er der jo ingen grund til at diskutere med dig ! Frank B. Th.[/QUOTE] Hvorfor det? Det var jo bare at påvise, at den var lidt ulden, din attitude, og det var jo let nok. ;;-) Og det er altså også lidt uldent, hvis man siger sin mening og bagefter går ind og sletter det hele. Du kunne jo bare have sagt "ok, det var useriøst at sige at kvinder altid skal have mere end mænd, undskyld" og "godt, dine eksempler handler ikke om unisextøj". Så havde det jo været slut på en helt naturlig og ordentlig måde, istedetfor at efterlade sådan en underligt amputeret tråd. 8-)

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15163:

Amalie Asmuss billede
Jeg er webdesigner/skribent. Jeg er spændt på at være en del af dette fællesskab og finde nye...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk