Sponsering

jabsis billede

Hej allesammen herinde.
Jeg vidste ikke, hvor jeg skulle lægge denne tråd henne, så jeg valgte at lægge den her.

Jeg skal den femte maj løbe Lillebælt Halvmarathon, og når jeg skal løbe der tænkte jeg, at jeg måske kunne indsamle nogle penge til det lokale idrætscenter, som står overfor en renovering.

Men hvordan?
Jeg har tænkt på at slå mig sammen med en eller to andre løbere, og så sælge sponsor-pladser på vores trøjer, men er det overhovedet noget, som ville give noget?

Derfor, vil I herinde fra komme med en brainstorm på ting jeg kan gøre?

På forhånd tusind tak for alle svar

 

#1

Nordboens billede

Hej Jabsi.

Det er et flot initativ du der har taget!

Jeg har ingen erfaring med den slags men kan umiddelbart forestille mig at dem der skal donere penge skal have noget ud af det. Det er måske ikke nok at få reklamespots på jeres trøjer, men måske kunne I kontakte en eller flere lokalaviser der gerne vil skrive om at I vil vil løbe for at samle penge ind og at en bestemt butik eller et firma vil donere x antal kroner for feks. hver kilometer I har løbet. på den måde får de så reklame. Eller en lokalradio kan omtale muligheden for at disse butikker ller firmaer sponsorere jer mod at deres navn nævnes i radioen. I kunne måske også få folk til at donere x antal kroner pr. km ved at stå og sælge jer selv i et indkøbscenter eller lignende. Det er umiddelbart hvad jeg kunne forestille mig - I kan sikkert også finde noget om den slags på nettet, måske på engelsk hvis I ser efter "running for charity".

Held og lykke med projektet, det kunne være spændende at høre hvordan det udvikler sig.

#2

Bedouinas billede

Hej Jabsi.

Hvad med det mest nærliggende - at arrangere et løb! smiley

venlig hilsen

Bedouina

#3

Sørens billede

Jeg tror heller ikke, sponsornavne på trøjen vil give ret meget. Måske skulle du prøve det samme som Danni Callesen, som løb Jylland rundt og samlede penge ind via betternow.org. Det gav en del penge og opmærksomhed. Men projektet skal nok være lidt ud over det sædvanlige. Se Dannis projekt her:

http://www.motionslob.dk/blog/8905/lidt-om-min-tr%C3%A6ning

#4

Steen Triers billede

Hej Jabsi,

Godt initiativ! Jeg tror også det kan være svært at banke noget rigtig stort op, men jeg vil da i hvert fald godt tilbyde dig at du kan bruge vores platform, www.qxl.dk, til at lave en løbeauktion for dit projekt. Vi laver i forvejen en hel del velgørenhedsauktioner, hvor organisationerne gratis bruger vores auktionssite - og det kan du også gøre, hvis du har mod på det. Det kræver selvfølgelig at du kan skaffe noget der kan bortauktioneres, men vores erfaring er nui også at det er nemmere at få gaver og naturalier fra sponsorer og samarbejdspartnere og venner end det er at få penge.

Du kan tage fat i mig på steen.trier@qxl.dk, hvis det var en mulighed du ville løbe efter...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15428:

Larss billede
Løbebegynder. Bruger det som en del af en bredere motionsstrategi med cykling og styrketræning. Mål...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk