Skvæt skov løbet Skanderborg

Alf dHuezs billede

Søndag den 5. april kl. 13.00. Start/mål: Højvangens Torv, Skanderborg.
For syvende år i træk tilbyder HI Motion Skanderborg til en spændende, smuk og varieret løbetur på 7,320 km i Skvæt Skoven samt Vestermølleskoven. En del af ruten løbes på smalle stier, skrappe stigninger og trapper oplever man også.
På ruten kan du bl.a. opleve ”Glideren” ”Helvedesbakken” :syg2: ”Dræberen”
”Alf d’Huez” :syg2:”Kringlen” ”55 trin, pu’ha.
Kort sagt: et sjovt, hyggeligt og lidt krævende løb, hvor alle kan deltage uanset alder og niveau. Og pulsen kommer aldrig i ro. Kort sagt – en løbsoplevelse for mange…:-))Smile)LL
Fortræningen og prøveløb af ruten foregår lørdagene 14/21 & 28. marts.
Her er alle velkomen til at deltage. LLLLLL himotion-skanderborg.dk

#1

FrankBThs billede
Det lyder som et spændende løb. Jeg er i Berlin i starten af april og har besat de næste par weekender, men på et tidspunkt skal jeg da ud og se ruten. Har kun hørt godt om løbet som Århus 1900 har haft som klubtur sidste år ... hvilket de gentager i år. Hvor slemme er de der bakker egentlig ? De har jo ret drabelige øgenavne. Frank B. Th.

#2

Alf dHuezs billede
Hej Frank Rutens samlede højdemeter bliver 153. Bakkerne er ikke så store (max. 35 højdemeter), men til gengæld er de stejle. Det der gør den hård er tidspunkterne de kommer på. Alf d'Huez er kampen på en mega græsbakke, Dræberen er 55 trappetrin, Glideren er en smal strækning ned i skoven og kan være sindsyg mudret, hvis der har været regn de senere dage. Kringlen er en snoet sti opad mod 7 kilometer. Men det er en rute der skal prøves. Som vinderen sidste år råbte da han kom i mål "Hvem fa'n har fundet på den rute":-))LL:-))LL:-))

#3

lillelones billede
Hej Alf, Det lyder sindssygt :eek:, men sjovt og udfordrende :;-) . Lige noget for mig. Måske man skulle prøve kræfter med dette løb på et tidspunkt. lillelone

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15492:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk