Så skriv dog!!!

Bedouinas billede

Hej.
Herligt at se, der hele tiden kommer nye medlemmer til dette forum, og går man ind og kigger på de enkelte indlæg, kan man også se, at de har været vist mange gange, så interessen er der helt klart.
Men det undrer mig kolossalt, at der ikke er flere der gider skrive/svare på indlæggene. Der er kun nogle få stykker, der holder dette forum oppe, og det er lidt ærgerligt.
Så hvis dette forum ikke skal gå i sig selv må I op af blækhusene og komme igang!!
hilsen
Bedouina:-P:-P:-P

#1

FrankBThs billede
Det er da bestemt rart at se at der er kommet gang i forummet her på siden, men nu skal man passe på ikke at have alt for urealistiske forventninger. I forhold til antallet af medlemmer sker der faktisk meget i forummet. Hvis man ser på andre større fora så er det meget typisk at det er en mindre gruppe aktive der står for størstedelen af indlægene men de fleste bare læser med. Der er vel heller ingen grund til at skrive bare for at skrive. Man skal vel også have noget på hjertet. Det tager tid at få liv i et forum, men tror absolut godt det kan lykkes her. Det nye design af sitet gør da forummet noget mere synlig end det har været før. Frank B. Th.

#2

Bedouinas billede
Hej Frank. Nej, selvfølgelig skal man ikke skrive bare for at skrive. Og dog. Man kunne måske godt være lidt mere med her i opstarten, indtil der kom lidt gang i det. Der er dog visse emner, hvor alle godt kunne give deres bidrag. Som f.eks. "hvor mange løb planlægger du" "nytårsfortsættere" og "julegaveønsker". Her er der virkelig mulighed for at alle kan give deres bidrag, og det ville gøre det væsentlig sjovere i dette forum. hilsen Bedouina

#3

FrankBThs billede
Hej Bedouina Du har lidt ret. Med alle de aktive emner der er i forummet lige nu ... så kan det godt undre lidt at der ikke er flere der ytrer sig. Der er da mange emner som de fleste må have en mening om. Frank B. Th.

#4

Sørens billede
Ja, der er meget aktivitet :) Jeg tror nu nok, der vil komme nye med. Man skal lige se forumet an og blive fortrolig med funktionerne osv. :;-)

#5

FrankBThs billede
Hej Søren Du har nok ret og du er jo selv godt på vej :;-) Frank B. Th.

#6

Bedouinas billede
Det med at blive fortrolig med funktionerne tror jeg ikke rigtig på, for kan man finde ud af at oprette sin profil, kan man også finde ud af at poste et indlæg. Selv jeg kan finde ud af det, og jeg er bestemt ikke skrap til alt dette computeri. Bedouina

#7

Bedouinas billede
Man behøver jo heller ikke at være bange for at kvaje sig, for hvis man vil, kan man jo bare forblive anonym og skrive under mærke :) Jeg mener, hvem ville da lige tro, at jeg er 80 år og vejer 250 kg og kun sidder her og skriver fordi jeg sidder og venter på at pizzabuddet skal komme med en ny forsyning pizzaer og colaer, som Admin betaler for mig, fordi jeg holder liv i dette forum! :D Bedouina

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15162:

Klaus Detlefs billede
Hjerteløber ♥️ HM: 1:44:07 (‘20) 10K: 48:11 (‘20) 5K: 23:10 (‘20) Hver præstation starter med...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk