Postevand vs Kildevand

Sernus billede

Jeg ved godt at postevand i teorien skulle være lige så rent som kildevand, men jeg har kun fundet undersøgelser som har haft fokus på bakterier, hvilket jeg opfatter som irrelevant.

Hvad jeg ville finde af langt højere betydning. Ville være målinger af evt tungmetaller, rester af kemikalier osv.

Frygten for bakterier lader til at overskygge de ting som er langt farligere. Modsat tungmetaller, så kan kroppen jo bekempe bakterier, og en smule bakterier er ligefrem gavnligt, så alt for rent vand ville bare gøre os overfølsomme.

Og så er vi tilbage hvor vi startede, er kildevand bedre end postevand?

#1

Sofies billede
Hej Sernu Du har ret i at de tilgængelige undersøgelser går på mængden af bakterier. Kemikalier osv. er selvfølgelig mindst lige så vigtigt at vide noget om. Er der nogen, der kender til den slags undersøgelser af kildevand vs. postevand?

#2

Rohdes billede
Grænseværdierne for dansk postevand er skrappere end de er for kildevand. Det betyder selvfølgelig i sig selv ikke at det er mere rent - men jeg er næsten sikker på at du hvis du undersøger tallene for nogle forskellige vandværker og nogle kildevandsmærker, ikke vil være bekymret ift. at drikke postevand..... kildevand er imo et bizart fænomen.

#3

Sernus billede
Jeg kunne ikke være mere ligeglad med hensyn til bakterier, det giver jo for det meste bare lidt mave problemer. Men tungmetaller, det er noget svære at komme af med. Og derfor vil jeg som sådan da langt hellere drikke bakterier, end jeg vil drikke tungmetaller. Nu er det længe siden jeg har drukket både postevand og kildevand, men jeg har før drukket meget kildevand, uden at det har givet problemer. Spørgsmålet er så bare om der også er tungmetaller i mælk. O.l. Fordi så kommer det nærmest ud på et. Det er jo et alvorligt problem, som burde få mere opmærksomhed.

#4

hjulbens billede
Der er meget streng kontrol af vores drikkevand, om den er lige så skrap for kildevands vedkommende ved jeg ikke. Selv bruger jeg kun meget sjællendt penge på at købe kildevand, når jeg kan få Danskt rent vand fra hanen

#5

poi098s billede

Det er korrekt hvad de andre pointerer, dog er fluor indholdet ofte en overset faktorer, og kontrolleres ikke i stikprøve testene i samme omfang. Fluor er enormt farligt i store mængder, men siden små mængder ikke er farligt argumenteres der for at fluor er en helt fin atomsammensætning for kroppen at indtage. 

Det mener jeg ikke der er noget belæg for. Fluor findes hos nogle producenter af kildevand i lavere mængder end i postevand, og derfor drikker jeg kun vand fra disse producenter. Folk som går meget op i sin spiritualitet deler samme holdning, eftersom fluor menes at lave en blokade for vores pineal gland, og kan afbrøde ens visualiseringsevne, drømme klarhed, og andre ting forbundet med det tredje øje. Er man interesseret i det tredje øje, og andre informationer, kan man besøge siden https://krystaller.dk hvor man kan finde krystaller der siges at modarbejde fluor effekten. 

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15646:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up