Nye og gamle mål.

Bedouinas billede

Året er ved at rinde ud, og det er på tide at gøre statlus. Nåede jeg mine mål i 2008, og hvad er mine nye mål for 2009?

Mine mål for 2008 var 10 km på 0:55
marathon på 4:30
at løbe 5 marathon

Desværre nåede jeg ikke mine mål :----(
Jeg fik aldrig nogen officiel 10-km tid
Marathon-tiden blev 4:52 (dog en forbedring på 12 minutter Smile)
Det blev kun til 3 marathon (røg ind i en løbs-depression :----( )

Jeg vælger at have de samme mål for 2009 :Wink

Hvordan gik det jer derude?

Bedouina

#1

FrankBThs billede
Jeg har ikke rigtig haft nogen mål for 2008. Jeg havde en plan om at gennemføre mit første marathon i Harzen og det gjorde jeg. Havde også en plan om at løbe en halvmarathon hver måned. Det gik det ikke helt så godt med. Fik ikke rigtig løbet så meget sidst på året. Mine mål for 2009 er at gennemføre 100 km løbet Als Rundt. Desuden skal jeg have løbet en marathon på under 4 timer. Frank B. Th.

#2

FrankBThs billede
Hej Bedouina Har du overvejet hvad det er for nogen marathonløb du vil deltage i i 2009. Tror det er nemmere at overholde en målsætning om at løbe 5 marathon hvis man ved hvad det er for nogen løb. Frank B. Th.

#3

Bedouinas billede
Hej Frank. Det har du helt ret i. Jeg er også i fuld gang med årets planlægning. Dt frøste bliver nok Sydkytmarathon i Greve den 28. marts. Jeg synes bare, der er så længe til, så jeg håber at kunne finde et noget før - men Holstebro den 15/2 er nok lidt indviklet for mig. Har du nogle gode ideer? Bedouina

#4

FrankBThs billede
Hvis Holstebro ikke duer så har jeg ikke nogen forslag på det tidspunkt. Regner selv med at løbe i Holstebro. Løb halvmarathon der sidste år og det var en fin rute. Den 9. maj er der Helgoland marathon. Den skal jeg bare deltage i. Det er en utrolig flot ø som har stået på min ønskeliste længe ... så hvorfor ikke kombinere det med et marathonløb. Man skal dog kunne lide bakker ! Frank B. Th.

#5

Bedouinas billede
Jeg synes, det lyder meget spændende med Helgoland Marathon, men tror du ikke, det ligger alt for tæt på den 21. maj? med kun 12 dage imellem så tore løb, ville jeg da være nervøs for, om jeg kunne nå at blive restitueret. Har du et link til Helgoland Marathon? Bedouina

#6

Bedouinas billede
Jeg glemte helt at sige, at selvfølgelig skal jeg med til vores eget Storebælt Naturmarathon den 14. juni, som går fra Slagelse over Korsør og ender i Skælskør. :fedt: Bedouina

#7

FrankBThs billede
Jeg tror ikke du kan stille det store op med et link. Deres hjemmeside er udelukkende på tysk. Jeg tager mig nok sammen i aften og skriver lidt om marathonet her i forummet. Så kan du altid få hjælp til at melde dig til. Jeg ved godt at de ligger tæt på del 100 km, men jeg vil se om jeg kan lade være med at give den gas. Det bliver et løb for oplevelsens skyld. Frank B. Th.

#8

Bedouinas billede
Jeg ved godt, at jeg ikke er skrap til tysk - men de har måske nogle billeder, jeg kan kigge på:;-) Bedouina

#9

FrankBThs billede
Hej igen Linket er [url]http://www.helgolandmarathon.de/[/url] Du har nok ret. Billederne ser ens ud på tysk og dansk :rolleyes: Jeg skriver nok alligevel en beskrivelse af løbet i aften. Det kunne da være rart at have nogen at følges med. Frank B. Th.

#10

Bedouinas billede
Det ser da spændende ud. Jeg ser frem til at høre mere om dette løb:) Er det ikke besværligt at komme dertil? Bedouina

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15162:

Klaus Detlefs billede
Hjerteløber ♥️ HM: 1:44:07 (‘20) 10K: 48:11 (‘20) 5K: 23:10 (‘20) Hver præstation starter med...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk