North Sea Beach

Bedouinas billede

Sol, sommer, sand, strand og vand og 1800 løbere fordelt på 16 nationer. Dette er opskriften på North Sea Beach Marathon, som de sidste 10 år har fundet sted mellem Hvide Sande og Vejers Strand. Det ene år løbes der nord-syd og det næste år, løbes der syd-nord. I år blev der løbet nord-syd, altså fra Hvide Sande til Vejers.

Jeg løb også løbet sidste år, hvor man startede i Vejers. Og til de, der har lyst til at prøve kræfter med ruten, vil jeg sige, det er langt det letteste at løbe fra Vejers til Hvide Sande. Når man starter i Vejers, er sandet rimelig fast. Hvorimod det er løsere ved Hvide Sande. Det betyder, at når man som i år starter ved Hvide Sande, får man hurtigt opbrugt sine kræfter.:syg: Tro dog ikke, det er let selvom man starter ved Vejers. Fakta er, at det er benhårdt at skulle løbe så langt i sand. Jeg tror også, at det var lidt lettere sidste år, fordi det da havde regnet lidt dage forinden, så sandet måske af den grund var lidt fastere.

Der er noget fascinerende ved at løbe langs vandet. At se den endeløse strand, så langt øjet rækker og høre den beroligende lyd af vandet, der skyller op på stranden. Inden løbet, var der en løber, der stod og funderede over, om han skulle tage solbriller på eller ej under løbet. Men som en anden ganske rigtigt sagde til ham. Der var jo ingen risiko for at fare vild, så han kunne jo bare lukke øjnene og holde til højre, og hvis han blev våd om fødderne korrigere lidt til venstre! Smile)

Absolut et udfordrende løb, der er værd at prøve kræfter med. Og det enten man vælger at løbe et helt maraton, et halvt eller 5 eller 10 km.

Bedouina

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14873:

Jens Baltzersens billede
Løber og blogger, webmaster og løbsarrangør på www.løblangt.dk

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk

Læs mere om Under Amour HOVR Machina