Nogen der har erfaringer fra feks. midtjysk bjergløb?

René Kjær Nielsens billede

Hej!

Jeg har booket kalenderen ud med løb og indtil videre går det
ganske fint. Jeg er først fornylig startet med at løbetræne kontinuerligt, så hele året er "kun" en slags prøve.
Jeg træner mod Berlin Marathon 2010 men dette er også blot for at gennemføre. Mit egentlige mål er Swiss Alpine Marathon 2011. Mit sidste løb var BTs halvmarathon som jeg klarede i tiden 01:37:55 uden at være presset. Dette fik mig til at melde mig til Midtjysk bjergløb, 27 km. der afholdes lige straks, nemlig D. 06-06-10.
Nu bliver jeg bare lidt nervøs. På billederne fra sidste år er der mange som går. Er det virkelig så hårdt og har jeg mon gabt over for meget.

Er der nogen der har erfaringer med dette løb?

#1

Alf dHuezs billede
[QUOTE=rni;4709]Hej! Jeg har booket kalenderen ud med løb og indtil videre går det ganske fint. Jeg er først fornylig startet med at løbetræne kontinuerligt, så hele året er "kun" en slags prøve. Jeg træner mod Berlin Marathon 2010 men dette er også blot for at gennemføre. Mit egentlige mål er Swiss Alpine Marathon 2011. Mit sidste løb var BTs halvmarathon som jeg klarede i tiden 01:37:55 uden at være presset. Dette fik mig til at melde mig til Midtjysk bjergløb, 27 km. der afholdes lige straks, nemlig D. 06-06-10. Nu bliver jeg bare lidt nervøs. På billederne fra sidste år er der mange som går. Er det virkelig så hårdt og har jeg mon gabt over for meget. Er der nogen der har erfaringer med dette løb?[/QUOTE] Hej Rene Du kan roligt deltage i dette fantastiske og veltilrette løb i Silkeborgs Versterskov. Den mest krævende del af ruten er bjergkonkurrence som er de sidste 6 km. Da skal man op af Høegs Bænk, som er 330 meter lang og med stigningsprocent på 35, det er der du ser at de fleste af løberne må ned og gå.:syg: Ellers er ruten rimelig selvom der er nogle stigninger undervejs, men ikke være at man kan løbe op af dem, hvis man økonnomiserer sine kræfter i starten. Der er to andre stigninger som ovogså tærer på kræfterne ved nogle - og det er den op til "Flagstangen" og så "Dybdal" det er der var bjergkonkurrensen starter. Der er en fantastisk opbakning fra publikum¨på Høegs Bænk. Så glæd dig til et "lille" bjergløb.LL Alf d'Huez - det skal være sjovt...::-)

#2

Alf dHuezs billede
Hej Rene Du kan roligt deltage i dette fantastiske og veltilrette løb i Silkeborgs Versterskov. Den mest krævende del af ruten er bjergkonkurrence som er de sidste 6 km. Da skal man op af Høegs Bænk, som er 330 meter lang og med stigningsprocent på 35, det er der du ser at de fleste af løberne må ned og gå.:syg: Ellers er ruten rimelig selvom der er nogle stigninger undervejs, men ikke være at man kan løbe op af dem, hvis man økonnomiserer sine kræfter i starten. Der er to andre stigninger som ovogså tærer på kræfterne ved nogle - og det er den op til "Flagstangen" og så "Dybdal" det er der var bjergkonkurrensen starter. Der er en fantastisk opbakning fra publikum¨på Høegs Bænk. Så glæd dig til et "lille" bjergløb.LL Alf d'Huez - det skal være sjovt...::-)[/QUOTE]

#3

René Kjær Nielsens billede
Hej Alf! Mange tak for hjælpen og dit svar. Nu vil jeg glæde mig til løbet uden at være alt for nervøs :o)

#4

Cecilia Arendals billede
som marathon, så at du debuterer på et bjergløb med 27 km er perfekt. Du vil måske glæde dig over du vel i mål ikke skal løbe ud til Høegs Bænk endnu en gang:syg: Jeg anmeldte løbet som marathon sidste år [url]http://www.motionslob.dk/testteam/midtjysk-bjergmarathon-7-juni-2009[/url]

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15594:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up