Musik til Copenhagen Marathon

Bedouinas billede

Jeg havde et dejligt løb i går. Perfekt løbevejr og benene gik også godt ::Smile, men det var bestemt ikke musikkens skyld.

Flere steder på ruten var der orkestre, der spillede, men mage til dødssyg musik skal man dog lede længe efter :syg: Jeg er ikke synderlig musikalsk, men for mig lød det som om det var Chopins Sørgemarch der blev spillet et af stederne....er dog ikke musikalsk nok til at være helt sikker. ::Smile

Et andet sted spillede de "Skibet skal sejle inat" ...ikke fordi, jeg har noget imod den melodi heller. Et sted blev der også klimpret noget jazz. Jeg synes bare ikke, at der var noget af den musik, der passede til løb. Måske de burde tage over og høre, hvad Lillebælt Halvmarathon spiller til løb, som f.eks. "Highway to Hell" etc.

Bedouina

#1

Dyreborgs billede
Sådan en oplevelse havde jeg det slet ikke med musikken! Synes tværtimod det var super hyggeligt og et dejligt pust til mig og mine ben.

#2

færdigmedfyrres billede
Mig bekendt har Chopin aldrig skrevet en sørgemarsh ::-( Selvom jeg ikke er den store fan af jazz, så er København ,så vidt jeg ved, verdenskendt for sin Jazzmusik. :888:

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15492:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk