Motivation

Morten Empeños billede

Hej med jer.

 

Jeg er en løber, der er kommet sent i gang. Har således kun løbet et par år, men havde en super fed første sæson. Det gav mig et enormt kick, at gå fra kun at kunne løbe en kilometer i starten af 2016, til at løbe to halvmaraton inden årets udgang.

I 2017 blev jeg formentlig for overmodig, og meldte mig til et maranløn. Frygten for ikke at kunne gennemføre, gjorde at jeg trænede alt for meget, og det medførte så skinnebensbetændelse, hælspore og andre skader. Igen og igen - fordi jeg skulle indhente det tabte, når skaden forsvandt.

Nu er jeg sat helt tilbage. Kan og tør "kun" løbe omrking otte kilometer, med et par gåpauser og flere minutter langsommere per kilometer end sidste år. Det gør så igen, at jeg slet ikke synes det er så fedt. Sidste år var det jo en fornøjelse at se den ene rekord efter den anden - og det vil jo nok tage op til et halvt år, før jeg er der igen.

 

Nogen der har prøvet det samme - en periode uden motivation og lyst til løb, og hvor det er svært at komme af sted? Nogen der har gode råd og erfaringer ift. hvordan man kommer igennem bedst muligt.

 

Al feedback modtages med tak :)

 

mvh Morten Empeño

EMPENO

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15380:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk