Løb i de varme lande

Nordboens billede

Er øjeblikket i Israel på familiebesøg og her er jo varmt på mange måder, jeg vil dog holde mig til temperaturen ;;-)

Tog min forste løbetur i heden her til morgen, det var nu ikke så slemt som jeg havde frygtet. Kom ud af hoteldøren kl 6:40 og løb i morgenstille gader og tilbage langs stranden. Hotellet ligger ved stranden, dog er den faste del af sandet nede ved vandet skævt så jeg ved ikke om det er så smart at løbe der. Men det var dejligt med lidt brise og gav lyst til at prøve igen.

Og ja Brian - jeg ved godt at du vil opfordre mig til at prøve barfodsløb, skal overveje om man kan komme uden om muslingeskallerne.

Jeg må ellers nok sige at begreberne opvarmning (blødkogt eller hårdkogt...) og sved får nogle andre dimensioner end i Finland :Smile

Der var mange andre ude både for at løbe, gå eller svømme. Men i løbeafdelingen var jeg nok kvindernes alderspræsident.

Alt i alt en positiv erfaring og jeg er nu rolig fordi jeg ved at jeg kan holde formen ved lige i de næste 14 dage - vil bare lidt tidligere ud og ikke drikke en glas cacaomælk før jeg løber (bøvs!).

#1

Sofies billede
Her er lidt gode råd til løb i syden sol: [url]http://ekstrabladet.dk/kup/loeb/article1361008.ece[/url] God ferie :)

#2

BrianNNs billede
Ja, løb på ferien er godt. Plejer også selv at gøre det, bl.a. højdetræning i Østrig, Canada og USA, løb i varme i det sydlige USA og Italien (og efter årets sommerferie Australien) mm. Det er altid en forøjelse at opleve løb i anderledes natur end den vi er vant til hjemmefra. Har aldrig selv haft problemer med varmen, selv ikke i over 40 graders varme i det sydlige USA. Bare husk at drikke nok vand, det er det bedste råd. Ville da ikke opfordre dig til at løbe barfodet. Selvom det er på en blød sandstrand... ::-)

#3

Bedouinas billede
Hej Nordbo Du er forhåbentlig ikke helt smeltet i varmen - synes det er meget længe siden, at vi har hørt fra dig :) Får du stadig løbet i varmen? Bedouina

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15163:

Amalie Asmuss billede
Jeg er webdesigner/skribent. Jeg er spændt på at være en del af dette fællesskab og finde nye...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk