Løb - en fed fidus.

Bedouinas billede

Jeg løb Lillebælt Halvmarathon i lørdags - ligesom 10.000 andre løbere Smile)

Det kostede 350 kr. at deltage, så det kræver jo ikke de helt store regnefærdigheder at finde ud af, at indtægten blev på 3½ million kroner.

Lige da jeg var kommet i mål, blev der speaket, at man donerede 30.000 til julemærkehjemmet (i Fredericia). Jeg vil ikke sige, at jeg blev imponeret over beløbets størrelse.

Selvfølgelig er der en masse udgifter forbundet med at arrangere store løb, såsom renovation, storskærme, tidtagningssystem, hjælpere osv. Jeg har bl.a. hørt, at de skolepiger der tog imod/så efter bagagen fik 200 kr. hver.

Alligevel kunne jeg godt tænke mig at se regnskabet over et sådant løb, men hvordan får man lige det at se?

Jeg er dog ikke i tvivl om, at løb er en fed forretning, og jeg kunne godt tænke mig at vide, hvem der scorer kassen ved disse store løb. Der er mange mindre løb, som arrangereres af løbeklubber eller atletikforeningen, og det synes jeg er helt i orden, at de skaffer penge til medlemmernes aktiviteter på denne måde. Men de store løb?

Bedouina

#1

Lars Nielsens billede
Udbud og efterspørgsel! Der var 10.000 der syntes det var værd at ofre 350kr på løbet, så det må vel siges at være en rimelig pris - ellers var de vel blevet hjemme. Emnet har været vendt før, og min holdning er stadig den, at synes man det er for dyrt, så lad være med at stille op. Der er masser af billigere løb rundt omkring.

#2

Bedouinas billede
Jeg mente ikke, at løbet var for dyrt. Jeg kunne bare godt lide at vide, hvor pengene forsvinder hen. Jeg synes, det er fint, hvis div. sportsklubber får en tiltrængt pengetilførsel til gavn for deres medlemmer - men jeg kan måske godt få lidt ondt et vist sted, hvis de mange penge forsvinder ned i en enkelt lomme. Bedouina

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15163:

Amalie Asmuss billede
Jeg er webdesigner/skribent. Jeg er spændt på at være en del af dette fællesskab og finde nye...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk