Jeg skal på toilettet! :-00

Charlottes billede

[="Tahoma"]Jeg har været igang med at løbe i ½ års tid, lidt useriøst, men nu vil jeg rigtig igang. Men de sidste par gange har jeg måttet stoppe på de sidste 5-6 km fordi jeg virkelig skal på toilettet (dårlig mave).
Selvom jeg har været på toilettet inden min løbetur og jeg overhovedet ikke har dårlig mave der, så ved jeg ikke hvorfor jeg pludselig får så dårlig mave..

Håber I kan hjælpe Wink

[/]

#1

Sørens billede
Hej Charlotte Emnet har været oppe et par gange før, kan jeg huske. Prøv at læs disse tråde: [url]http://www.motionslob.dk/forums/showthread.php?t=168[/url] [url]http://www.motionslob.dk/forums/showthread.php?t=395[/url] Fandt desuden dette på [URL="http://loebetraeneren.dk/om_loeb/brevkasse/daarlig_mave_under_lange_loeb.html"]nettet[/URL] Håber det kan hjælpe dig :::-)

#2

Bedouinas billede
Hej Charlotte. Din mave har nok ikke rigtig vænnet sig til at løbe endnu. Ingen tvivl om, at løb sætter gang i andet end benene :D. Vær opmærksom på, hvornår du spiser i forhold til hvornår du løber. Og også i forhold til dit sidste toiletbesøg. I starten da jeg løb, havde jeg lidt samme problem, men det er forsvundet nu. Hjælper diverse gode råd ikke, må du bare have en pakke papirsservietter i lommen og sørge for at komme forbi nogle offentlige toiletter - eller buske :) Bedouina

#3

Sernus billede
Det kan stadig ske for mig, sommetider, særligt hvis jeg har spist inden. Det sjove var, at efter jeg skiftede min kost, så pruttede jeg meget i starten, under træningen. Men det andet går over når kroppen kommer i træning.

#4

Tommy S. Sørensens billede
Jeg har noget af samme problem. Mit er ikke specielt "tynd mave" Jeg skal bare "gennerelt" "skide" når jeg er ude og løbe. Og det er bare mega ireterrende. Løb faktisk rigtig meget for nogle år siden. Men mistede faktisk lysten til det af ovenstående problem. Det er mega irreterende når ens grænser bliver sat ved at man skal på toilet i stedet for hvad man sådan rent kondi messig kan klare. At man f.eks. ikke kan presse sig selv til at løbe den, og den distance. enten på tid. Eller ny distance rekord. Plus dertil kommer det jo også, at det jo ikke er et ret fedt problem, da man jo ikke altid lige kan finde et passende sted og træde af på *S* Så det gjorde som sagt at jeg ligesom mistede lysten tíl løb. Jeg har så flere gange prøvet at komme igang igen, og har faktisk igen sat mig for at vil til at løbe igen, for det er jo en fed sport. Men kan sku mærke at det kræver meget at holde gejsten oppe, når man knap når ud af starthullerne før man skal første gang. Så finder man måske et sted hvor man kan træde af på naturens vejne. Men når man så kommer godt igang igen, og presser sig selv lidt. Ja så skal jeg sku "skide" igen. Og det er ikke bare en følelse, nej der skal sku noget ud :syg: Og ja det hjælper ikke noget at gå på "tønden" inden. For det gør jeg altid. Og der kommer også noget ud. Men skal alligevel når jeg kommer ud og løbe. Har flere kolegaer der både for deres egen skyld, men også for ligesom at få mig igang igen, gerne vil løbe med mig. Men man har jo ikke den store lyst til at løbe med andre når man jo nu ved at man jo skal .......... når man kommer ud. (Ret pinligt) *G* Ved selvklart ikke hvad det er der gør det, eller hvad jeg skal gøre ved det. Men har en ide om at det er fordi jeg presser mig selv. Det er i hvert tilfælde der det kommer. Jo bedre form jeg er i, des længere eller hurtigere kan jog løbe inden jeg skal .... Men lige meget hvor god form jeg kommer i (Og tro mig, jeg har været i rigtig god form) Så skal jeg bummelum når jeeg presser mig eller har løbet langt nok. Men ideen ved løb, eller i det mindste for at kunne forbedre sig, så skal man jo presse sig selv. Men igen. Det er øv øv når man bliver begrænset og stoppet i sin træning og må stoppe på grund af at man skal på toilet og ikke fordi kroppen / kondien ikke er god nok eller presset. / NAVYSOLDIER

#5

Allans billede
Hej NAVYSOLDIER Det er hvad man kan kalde et skide irriterende problem ::-(( Jeg håber virkelig, at du kommer over det på en eller anden måde. Ellers handler det måske om at tilpasse dit ambitionsniveau. Du skriver at det begynder, når du presser dig selv, men at du godt kan træne dig op, så trangen kommer senere jo mere du er i træning. Måske skal du træne dig op til at kunne løbe en bestemt distance - f.eks. 10 km. uden at skulle på toilettet og så acceptere det som et succeskriterium. Hvorfor presse dig selv yderligere og få en negativ oplevelse? Hvis alternativet til en kort distance er ingenting er en kort langt at foretrække. Måske vil du efter et års tid på en kort distance opleve at problemet er forsvundet. Håber du finder en løsning.

#6

Tommy S. Sørensens billede
Hej Allan. Ja det er som du siger, mildest talt et lorte problem, og rigtig trals som vi siger her i Jylland. Og kan da kun give dig ret, lidt træning er da klart bedre end ingen ting. Og kan også klart følge dig i din tankegang, som jo er ment og givet i den beste mening :::-) Men nu er det jo som jeg også skrev i mit indlæg, og som du også nævner. At det kommer når jeg presser mig selv. Men presse sig selv, det gør man vel under alle forhold / distancer. Hvis jeg en dag bestemmer mig for at løbe f.eks. 3 km. Jamen så vil jeg jo ligge tempoet/presset efter det. Ja og skal jeg løbe 10 km. Så vil jeg jo ligge løbet efter det. Altså, så jeg bliver presset under begge løb / distancer. Både på grund af at forbedre min form, men da også konkurance momentet i det. Og konkurance momentet har nok en stor del af det i lige mit tilfælde ;;-) Vi fyre er vel alle lidt konkurance mennesker ::-) (Min far kan da bare banke din far) ::-) For det er da rigtig som du siger. Hvis jeg nu bare løb afsted i min egen lille verden, ja så vil min kondi jo hele tiden blive lidt bedre, og lidt bedre. Og jeg vil så jo nok til en hvis grænse kunne løbe de 10 km. i en bedre og bedre tid.:::-) Men jeg vil jo "aldrig" kunne bare give mig max ud. Og virkelig sparke røv. For der vil mit ireterrende problem jo stoppe mig inden. Det samme er det at stille op i et løb. Så meget konkurance menneske er jeg i hvert tilfælde. Så er det sku irreterende at du ikke kan give den max gas og få en rigtig god tid. Eller ham din kammerat løber på en endnu bedre tid, og jo derved har håneretten. ::-( Når du jo nu måske godt kunne have slået ham rent kondimæssig. Men blev holdt tilbage af en anden ting (Bummelum) ::-(( Ja der er måske mange motionister der ryster lidt på hovedet af mig holdning, og ja, det er da måske nok til en hvis grænse et luksusproblem. Men det kan virkelig godt "pisse" mig af og irretere mig så meget, at jeg som nævnt kan miste helt lysten til at løbe-888- Men som sagt, jeg prøver endnu en gang at komme op på hesten, og begynde at løbe. For et eller andet sted, så elsker jeg det jo ::-)

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15491:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk