Hvor mange løb i år?

Bedouinas billede

En af minen venner har planlagt at løbe et meget stort antal løb i år, og det fik mig til at tænke på, om han er en ener, eller det er helt normalt.

Hvor mange løb har I planlagt at løbe i år?

Bedouina

#1

jokerens billede
Jeg satser på at kunne melde mig til et par 5km løb lige efter sommerferien eller i efteråret. Kommer det til at gå rigtig godt håber jeg at slutte af med et 10km løb.

#2

FrankBThs billede
Jeg har planlagt mere end 30 løb i år. Dertil skal dog siges at en del af dem er træningsløb i forbindelse med træningen til 100 km løbet. Det er ikke alle løb der bliver løbet på tid. Mange af dem løbes for oplevelsens skyld.

#3

Sofies billede
Imponerende Frank :nr1

#4

FrankBThs billede
Hej Sofie Tak for roserne :godt: Det er nu egentlig ikke så imponerende. Det er bare nemmere at motivere sig selv til at løbe langt hvis man deltager i et løb. Jeg kan godt lide at komme ud og se natur og møde andre løbere. Har desuden fundet ud af at det er hyggeligere at løbe i den sidste del af feltet. På de første halvmarathon jeg løb faldt jeg i snak med mange. Det gør man ikke når man løber lidt hurtigere og forsøger at sætte PR. Jeg har 2 løb i år hvor jeg regner med at sætte PR. Det er Berlin halvmarathon og Dresden marathon. Resten af løbene bliver løbet for at gennemføre og have det rart.

#5

Bedouinas billede
Hej Frank. Jeg kan godt lide din indgangsvinkel til løb :;-) Alt for mange af os glemmer nemlig, at det drejer sig om at have det rart, og istedet knokler vi derudad med et øje på uret. LL Og de fleste af os er jo bare motionsløbere. Bedouina

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15420:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk