Hjææælp!!!

Bedouinas billede

Er det kun mig, der har det dårligt med alt det sne/glatte veje? Jeg er i den grad kommet ud på et skråplan. Sidste uge løb jeg 5 (!) km og i denne uge er det indtil videre også kun blevet til 5.:----(

Om det er fordi jeg har været syg, at jeg ikke har løbet så meget - eller det er fordi jeg ikke har løbet så meget at jeg er blevet syg ved jeg ikke :confused:
Men jeg har skrantet en del, og det gør det naturligvis endnu sværere at komme afsted når vejene er glatte, og kulden bider.
Hvordan har I andre det i denne tid? - løber I som sædvanligt ? eller ligger I også lidt stille p.t.? og kan I hjælpe mig lidt videre med lidt motiverende ord?

Bedouina

#1

BrianNNs billede
Hej En uge total på 5k er godt nok noget lavt - det må bestemt skyldes sygdommen... Er lige kommet hjem fra 5 ugers ferie i Australien, så mener også der er mega koldt lige nu... ::-( Jeg træner hele året, at det er koldt gør ikke den store forskel - det er jo bare et spørgsmål om at vælge den rigtige påklædning... ::-) Men jeg tager naturligvis højde for, fodfæstet er dårligere i det glatte vejr, så jeg holder lidt igen med hensyn til både distance og tempo - men når jeg kommer ud på en strækning med godt fodfæste, giver jeg den naturligvis gas (fartleg, strides mm.), for at indlægge lidt hastighedstræning og derved bevare min hurtighed LL Jeg betragter min vintertræning som vedligeholdelsestræning, hvor jeg yder nok til at bevare grundformen og konditionen, men ikke yder det der skal til for at øge præstationsevnen (kunne løbe hurtigere eller længere) - det venter jeg med, til forholdene igen bliver bedre. Det svarer lidt til at snuppe et par måneders (eller hvor længe det nu ender med at blive) basis træning, før jeg igen går igang med at bygge op. God vind, og pas nu på dig selv på de glatte veje... :::-)

#2

Dipys billede
Hej Jeg har faktisk nydt denne periode med sne og vinterhvide veje, og fået løbet de planlagte træningspas alligevel dog i langsommere tempo. Jeg løber dog med Yaktrax på når ruterne byder på sammenkørt sne og is, men så går det også fint uden at jeg føler mig som bambi på glatis. Jeg synes dog at det er lidt svært med påklædningen i denne kulde på de blæsende dage - uf vinden kan være kold. Løbehilsner Gitte

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15428:

Larss billede
Løbebegynder. Bruger det som en del af en bredere motionsstrategi med cykling og styrketræning. Mål...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk