Garmin til kvinder

annsofies billede

Hej alle.

Jeg har fået anbefalet et Garmin 305 eller 405 - men jeg har altså ikke store nok håndled til at bruge dem :-00
De skal jo sidde oppe ved albuen for at sidde ordentligt!!

Så jeg tænke på at købe Garmin FR60 dame (her kan jeg vist være med i størrelsen)
Men er der nogen som har erfaringer med fodpodén og hvor nøjagtig den er ???

Jeg løber 3 morgener om ugen og ville gerne have lidt overblik over min hastighed..

AnnSofie LL

#1

Teddys billede
Jeg har haft en, skal så skynde mig at sige at det var herre modellen ::-) og efter kalibrering, målte den præcis det samme som et FR305 ur som min makker løb med. Nu har jeg så selv købt et FR305, men bestemt ikke grundet utilfredshed med præcision;;-)

#2

Phoebes billede
Hej, jeg har haft samme problem, da mit håndled er meget tynd (målt til 14 cm i omkreds). Jeg lånte en Garmin 305 af en kollega, bare for at prøve, men det bekræftede mine anelser, den er for klodset og tung til mit håndled. Jeg endte med at købe en Garmin 405, som jeg er meget glad for, og der er ingen problem med at sidde ordentlig på håndleddet.

#3

Dipys billede
Hej Nu ved jeg ikke om mit håndled er meget tykkere end så mange andre kvinders (14,5 cm), men jeg har ingen problemer med at løbe med hverken 305 eller 310 og uden at jeg på nogen måde sætter det højere op af armen end et normalt ur. Jeg startede endda med den noget større 301;;-). Forerunnerne er større end almindelige ure, men de indeholder sørme også så mange flere fede funktioner. Jeg har da sikkert også skulle vænne mig til at have dem på, men jeg synes nu på ingen måde de generer. Her om vinteren har jeg uret sidende udenpå "manchetten" af min Craft løbeundertrøje og det fungerer også fint. Synes man det er bedre, så kan man jo om sommeren evt. have et stykke elastikhåndledsbind indenunder. Min påstand vil derfor være at det handler om lidt tilvænning og har man den indstilling at det her kan jeg da ikke vænne mig til, nej så kan man jo nok ikke det og så må man jo gå på kompromis med funktioner og finde sig et andet ur. Er der ikke en du kan låne et 305 af, så du kan se om ikke du vænner dig til det efter en 5-10 ture? I vores løbeklub løber mange af kvinderne med 305 og jeg har ikke hørt nogen klage over at det generer. Mange hilsner GitteLL

#4

annsofies billede
Hej Tak for svarene. Var sammen med min søster i julen og hendes 305, og jeg føler stadig at det er stort og uhåndterbart. :( kan godt være at jeg med tiden ville vænne mig til det.. Men jeg er hoppet ud i det og har købt det lille, har læst en del godt om de der fodpods og jeg er faktiskt blevet helt glad for det. :) Men tak for jeres svar og godt nytår. AnnSofie

#5

Teddys billede
Tillykke med dit nye ord og held og lykke med det. Skriv endelig hvis du får brug for hjælp med det. Og godt nytår til dig også.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15163:

Amalie Asmuss billede
Jeg er webdesigner/skribent. Jeg er spændt på at være en del af dette fællesskab og finde nye...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk