Forår i februar ?

Bedouinas billede

Hej derude.

Har I været ude at nyde det gode vejr idag?

Her på Vestsjælland skinner solen, og det er forår i luften - selv vinden føles for en gangs skyld helt mild. Erantiserne titter frem, og hvis man ikke ligefrem løber på de asfalterede veje men løber lidt i skov og eng, er vejene smattede, fordi det hele tør.

Her i vinter har jeg for at holde varmen også løbet med min gule sikkerhedsvest, og det var dejligt at kunne undvære den idag. Mine sko og bukser blev godt mudret til, men

JEG HAVDE EN PRAGTFULD LØBETUR LL:---LL

bEDOUINA

#1

Alf dHuezs billede
Hej Bedunia Var også ude at nyde forårets kommen med 6 graders varme og solen tittede frem en gang imellem. Var blever opfordret til at lave en lang træningstur (elsker at lave træningsture, gerne med bakker) for nogle løbere der skal til Hamborg Maraton. Jeg tog dem med ud på en 23 km lang og meget kuperet rute i "Hvolbæk bjerge". Det gode ved Skanderborg området er, at vi ligger på den jyske højderyg, så vi kan ikke komme uden om bakkerne. Men de fem løbere som troppede op blev også godt brugte, da de kom hjem til starten. De 23 km svarer til ca. 28-30 km i et bymaraton. Tror nok de valgte sofaen foran fjerneren for at se skiskydnings konkurrencen. LL:;-):-))

#2

Sørens billede
Rigtig gode søndagshistorier. Det giver altså lidt mere gejst, når vejret er som idag. Nu begynder det for alvor at lysne, ikke mindst, når man løber om aftenen :-)

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15594:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up