Dårlige løbedage

Bedouinas billede

Det er tankevækkende, som vi alle piver, når vi har en dårlig løbedag.

"åh, idag måtte jeg ned at gå to gange"

"øv, min tid var 3 minutter dårligere idag"

"åh, mit ene ben gjorde lidt ondt..."

osv. osv. Ja, men der er da også dage, hvor jeg tager på arbejde, selvom jeg måske har lidt hovedpine eller har svært ved at koncentrere mig, fordi jeg er kommet for sent i seng. Og det tænker jeg i grunden ikke over, sådan er det bare. MEN hvis jeg løber lidt dårligt en dag, tænker jeg MEGET over det.

Er det ikke lidt tankevækkende?

Bedouina

#1

Lars Nielsens billede
Det viser vel bare hvad der betyder mest for os :rolleyes:

#2

Sofies billede
Det kan du have ret i. Måske er det angsten for en begyndende skade, som kan forårsage lang pause, som gør dårlige løbedage så ubehagelige... Eller også betyder løbeinteressen bare mere for én end arbejdet :-)

#3

BrianNNs billede
Der findes da ikke dårlige løbedage, der findes kun gode og knap så gode løbedage... :) Der er jo altid de naturlige udsving i dagsformen, man ikke rigtig kan gøre ret meget ved. Der kan også være andre faktorer, der spiller ind: man er måske kommet for sent i seng dagen før, så man ikke er 100% veludhvilet, man har haft en hård dag på arbejdet, så man bare er træt og energiforladt (det er dog noget, træningen ofte retter op på allerede efter få minutters træning), man har spist for meget eller for kort tid før træningen, har drukket for lidt vand i løbet af dagen eller hvad der nu ellers kan være galt. Har man én af de dage, hvor det ikke går helt optimalt, eller helt som planlagt, kan man for det meste lære af det - og der er vel intet i vejen for at begå fejl, hvis man er i stand til at tage ved lære af dem? Rent faktisk lærer man ofte mere af en dårlig tur end en god tur, så jeg tager det bare som en lærerig udfordring, der kan gøre mig bedre. Så det er ikke noget, jeg går i panik over. Men det er selvfølgelig vigtigt hele tiden at lytte til kroppens signaler, så man ikke f.eks. ignorerer/overser smerter fra en overanstrengelse og begyndende skade. Bare tag den med ro, tag ved lære af oplevelsen og håb på en bedre tur næste gang... LL

#4

brjs billede
Jeg er så heldig, at jeg har ikke nogen dårlige løbedage....kun dårlige resultater:), men de kommer i anden række. Som I dag, da jeg var ude på min favorit tur... 21 km på Dueodde. sandet føg, øjne og næse løb, kinderne var blå af kulde;)....hvor er det FEDT at mærke at man lever. Kort sagt nyd turen så glemmer du helt, at ikke nåede så langt, så hurtigt og vablen der gjorde ondt.

#5

Barolo IFs billede
Jeg kan godt have dage, hvor jeg i den grad bare skulle været blevt hjemme. Der er næsten ikke det sted på kroppen, hvor jeg ikke har haft ondt, lige fra lillefinger til lilletåen. Benene er meget tunge og kan næsten ikke bevæges fremad, det starter fra omkring 500 m og varer hele turen. Når man kommer hjem, ærger man sig over turen og frygter lidt at den næste tur bliver lige så dan, men det gør den ikke, for sådan en dag kommer kun et par gange om året. Barolo IF

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15599:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up