Brænder i skinneben under løb (Ikke efter)

Mads Skippers billede

Jeg har i et lille år døjet med nogle problemer med mine skinneben, når jeg er ude og løbe på asfalt kommer det nærmest med det samme nu. Mine skinneben begynder at brænde helt vildt, jeg stopper generelt når det begynder at gøre ondt. Og 10-15 min efter så er alle smerter væk.

Jeg prøvede så sidste sommer at tage i løberen og købe et par gode sko der passede til mig og med masser af stød absorbering, men det hjalp intet.
Nu er jeg så også begyndt at få problemet når jeg spiller håndbold (Har jeg gjort i mange år (er 23år))

Nu har jeg prøvet at bestille noget mod creme mod muskelsmerte og noget proteinpulver hvis noget af det skulle hjælpe.

Udover dette har jeg været til læge her i efteråret hvor han ikke mendte det var Skinnebens betændelse da jeg for det første kun har smerter mens jeg løber og han kunne ikke mærke noget på mit ben (Det var ikke øm når han kørte knogerne hen over det)
Han mente derimod det var en overbelastning, så fra starten af dec. til midt i Januar gik jeg ikke til håndbold træning.

Men allerede i anden kamp havde jeg efter 10-15min brændende skinneben.
PS: Skal lige siges jeg løber meget og mange kontra i løbet af en kamp.

Jeg er efterhånden meget træt af at jeg ikke kan træne som det passer mig da jeg gerne vil i rigtig god form.

#1

Teddys billede
Kommer smerten uanset hvor hurtigt eller langsomt du løber?? Går det kun væk hvis du stopper eller kan du få det væk ved at lunte afsted??

#2

Mads Skippers billede
[QUOTE=Teddy;4151]Kommer smerten uanset hvor hurtigt eller langsomt du løber?? Går det kun væk hvis du stopper eller kan du få det væk ved at lunte afsted??[/QUOTE] Syntes mest det har tendens til at komme når jeg løber hurtigt, men som sagt hvis jeg løber på asfalt kommer det ligemeget hvor sløvt jeg løber, hvis jeg derimod løber på en fodboldbane så kommer det ikke. Men i dag var jeg til træning og prøvede med lidt varmecreme og selvom jegi kke løb særligt meget mens vi varmene op med lidt fodbold så kom det stadig. Men hvis det er overbelastning der kommer ved eksplotionsløb (kontra etc) så ved jeg ikke hvordan jeg skal optræne noget styrke til at det kan holde til det. Og det skal siges at da jeg spillede håndbold for 3 år siden havde jeg aldrig sådanne problemer, det kom af at jeg løb 2-3 gange om ugen på asfalt sti i Botanisk have i Århus. I starten var der ingenting og så ligeså stille kom det hurtigere og hurtigere når jeg løb.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15432:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk