Beskyttelse af ansigtet

Alf dHuezs billede

For nogle måneder siden var der en lille debat om, hvad man gjorde ved ansigtet når man var ude og løbe i vind, frost og sne. Her kom forslag om vandfri creme til ansigtet. Brugte det og også selv dengang. Men nu har jeg fundet noget andet som er endnu bedre og billigere. Ta' ned i Helsekosten og køb en lille flaske mandelolie (35,- kr) og smør en smule i ansigtet og du får en dejlig blød og beskyttet hud mod vinterens frost og vind. Den er meget drøj i brug, så den holder garanteret i flere år. Bare, nu hvis vinteren kommertilbage.Smile)

#1

Bedouinas billede
Hej Alf d'Huez Tak for det gode råd - jeg vil prøve at se, om jeg også kan få den i Matas, da vi ikke har nogle helsekostforretninger dér, hvor jeg bor. Bedouina

#2

BrianNNs billede
Bliver huden i ansigtet ikke fedtet, når man smører mandelolie på? eller et godt lag creme før løbeturen, for den sags skyld? Nu er det under alle omstændigheder ikke specielt aktuelt i mit tilfælde, da det yderst sjældent er koldt og blæsende nok til at nødvendiggøre ekstra beskyttelse imod kulden og vinden - har endnu ikke fundet det decideret ubehageligt at løbe uden denne vinter, selv ikke de rigtig kolde og blæsende dage med en wind chill temperatur nede omkring de minus 10-15 grader. Mener desuden det bare er en del af årstidernes skiften, at det er koldere at løbe om vinteren. Men det er nok bare mig der ikke er helt normal... :)

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15489:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk