Bedouina er blevet moderne!

Bedouinas billede

Hvem skulle nu have troet det. For et år siden var jeg ikke engang ejer af en mobiltelefon, og har man læst nogle af mine indlæg her i Forum, har man kunnet læse, at jeg heller ikke løb med musik. ::Smile

Men meget er sket siden da. Jeg er nu på min nummer to mobiltelefon! Den første var jo kun for begyndere...Nummer to er i mine øjne meget avanceret, hvilket vil sige, at jeg kan lægge musik ind på den. Jo, I læste rigtigt. Jeg kan selv. Egentlig havde jeg haft den flere måneder, før jeg skulle prøve at løbe med musik. Og jeg må nok sige, at jeg er blevet meget positivt overrasket. Hvor er det dejligt at have selskab på de lange ture på landevejene. :Wink

I flere år har jeg gået og overvejet at investere i et løbeur. Nå, men jeg var så heldig at få foræret et gavekort et gavekort på 500 kroner, og da Elgiganten regelmæssigt har tilbud på 999,- på Garmin Forerunner 305, er jeg nu også blevet den lykkelige ejer af et sådant ur. Nå, lykkelig og lykkelig. Jeg har endnu ikke lært at bruge det, men der kommer vel en dag, hvor jeg får tid. Og heldigvis er der jo her i Forum en masse tekniske nørder, som jeg vel kan trække på. ;;-)

Bedouina

#1

Nordboens billede
Arj altså Bedouina hvor er det flot!!!:;-):;-) Det er så mærkeligt med folk i vores generation, vi er lidt teknik-forskrækkede og tror at vi kan komme til at ødelægge de der gadgets ved at trykke på en forkert knap. Vores børn er helt uimponerede og prøver og trykker osv og derfor er de ligesom født med evnerne - og vi skal arbejde lidt hårdere for det hele. Jeg tror du bliver glad for begge dele - musikken kan være det der får en løbetur til at være til at holde ud, feks. når jeg nu skal løbe så meget på indendørs bane i vinter så ville jeg blive skør hvis jeg ikke kunne høre musik. Runder på 400 meter kan godt blive lidt ensformige. ::-( Og min Garmin - det er det bedste jeg har gjort for mit løb og jeg ville ikke være foruden nu. Den er ikke svær at bruge, skal bare sættes op og det kan du sagtens ved at følge instruktionerne. Der er sådan et lille hæfte hvor det hele står virkelig logisk og nemt. Held og lykke med det hele og det bliver spændende at høre hvad det næste bliver! ;;-) Mange Hilsener fra Nordboen::-)

#2

brjs billede
Ak ja.. mindes da jeg løb i bomulds T-shirt, et par korte bukser og et par gummisko fra Netto... det var jo benene og ikke udstyret man løb med :confused::confused: Bedre sent end aldrig Bedouina... se du hellere at få gang i den GPS.. men pas på!! den er både motiverende og stærkt vane-dannende. Ja ..hvad mon det næste bliver ;;-);;-);;-)

#3

Bedouinas billede
Tak for roserne. Jeg har lidt travlt på job pt. så derfor har jeg ikke prøvet uret så meget endnu. Jeg havde det faktisk med på arbejde og fik en af nørderne der til at instille det. Så nu skulle jeg kunne se hastighed og distance til at begynde med. Det var egentlig også dét, jeg var mest interesseret i, men kan det virkelig passe at det kun kan måles i miles :confused: eller er nørden bare ikke så nørdet alligevel ::-) jeg sidder møjsommeligt og ganger med 1,6 når jeg kommer hjem :::-) Og Nordbo, du kan godt glemme det der med, at det er nemt efter manualen...min hjerne går fuldstændig i baglås, når den hører ordet brugsanvisning....:-00 Bedouina

#4

Nordboens billede
Den kan selvfølgelig indstilles til kilometer, få lige nørden til at gøre det for dig. Det er da fjollet at sidde og lave matematik ud hver gang du har løbet. :-00 Manualen er altså skåret ud i pap - så kast du dig roligt ud i forsøg med bare at bruge den som hyggelæsning. Så kan du altid se om der er noget der tiltaler dig. ;;-)

#5

brjs billede
Tænd uret..tryk mode, til du får "historik træning mm. tryk pil ned til "opsætning" tryk enter...general tryk enter.....pil ned til enheder...tryk enter...distance tryk enter...pil på distance...tryk enter... pil på metrisk...tryk enter...pil ned på højde...tryk enter vælg metrisk,,enter...tryk mode 4 gange.. og du er tilbage. ;;-);;-);;-);;-)

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15428:

Larss billede
Løbebegynder. Bruger det som en del af en bredere motionsstrategi med cykling og styrketræning. Mål...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk