Anbefaling af MP3 eller MP4 ??

Sakkis billede

Hej !

Jeg er i den grad novice i MP3 verdenen - og især kombineret med løb. Jeg har dog hørt rygter om, at en MP3 skal have speciel egenskab for ikke at "hoppe", når man løber ??

Er der nogen, der kan anbefale en god MP3 - også en, der gerne kan ændres i tempo, så det passer til ens eget (så man kan presse sig selv lidt via musik).

Takker på forhånd...

Mvh
Stine

#1

Sørens billede
Hej Sakki Jeg ved heller ikke meget, men de fleste løber med en eller anden form for iPod. Den nye iPod Shuffle er temmelig lille og idéel til løb, men der er også denne fikse lille en som alternativ. Klik [URL="http://dk.europe.creative.com/produc...&product=16696"]her[/URL]. Jeg har ikke hørt at de skulle "hoppe". Håber andre måske kan hjælpe bedre...

#2

Joggers billede
Jeg gik også rundt og var lidt i vildrede mht hvilken mp3-spiller, jeg skulle købe, da jeg gerne ville have musik til min træning. Jeg endte simpelthen med at købe mig en ny mobiltelefon - som jeg trængte til - en musiktelefon fra Nokia, 5310 XpressMusic. Den er jeg superglad for, da jeg har det hele i én pakke, dvs stopur, intervalur og musik i en let lille telefon, som jeg har i brystlommen. :;-)

#3

Joggers billede
Jeg glemte at sige, at den ikke "hopper" når man løber. Her er et link til en hjemmeside, hvor man kan hente musik ned til det tempo man løber i, eller til det tempo, man gerne vil løbe i. [url]http://www.beat-runner.dk/prod/index.php?option=com_content&task=view&id=25&Itemid=30[/url] LL God fornøjelse

#4

Sakkis billede
Tusind tak begge to - måske jeg bare har misforstået det der hopperi ?

#5

abhorsens billede
Hvis du vil spare lidt penge behøver du ikke købe en med mp4 format. Forskellen er jo at mp4 er en slags audio men osse video format, hvor mp3 er lyd kun. Jeg har iPod nano, der er osse ryste funktion. Det betyder simpelthen at når du ryster den skifter den til nyt nummer og nej den hopper ikke i numre hvis du tager det fra. Kan da godt være at du kan finde mp4 player billigere end mp3 nogen gange.

#6

abhorsens billede
[QUOTE=Jogger;1651]-Jeg endte simpelthen med at købe mig en ny mobiltelefon - som jeg trængte til - en musiktelefon fra Nokia, 5310 XpressMusic. [/QUOTE] Sjovt nok er det osse min telefon den er ik ret dyr men vejer måske dobbelt så meget som en iPod, ikke at det er så slemt men knap så behageligt dog.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15654:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up