2. uge uden lob

Bedouinas billede

Hej derude.

Ja, jeg holder stadiog ferie:-)) desvarre ogso uden lob. Og dette er nu min anden uge uden lob, ikke fordi jeg ikke har skoene med, men det kan simpelthen ikke lade sig gore at lobe her.:syg2:
Og nu er sporgsmaalet saa, hvor langt bliver man sat tilbage paa 3 uger, og hvad gor jeg egentlig, naar jeg begynder at lobe igen. Inden ferien laa jeg paa ca. 50 km ugentlig.

Bedouina

#1

Sørens billede
Spørgsmålet om, hvor langt man bliver sat tilbage efter 2-3 ugers pause har jeg tit spekuleret på. Det er nok meget individuelt. Jeg synes, at have læst at det går ret stærkt nedad bakke, når man ikke træner, men når du er i så god kondition som du er, skal du helt sikkert ikke starte forfra, men hvor langt du bliver sat tilbage, håber jeg nogen kan give dig et godt svar på :) Fortsat god ferie... :cool:

#2

morgenmands billede
Hej Bedouina Jeg var tvunget til en pause på 3 uger grundet en øm hæl :sko: og en ondartet snue. Jeg lå på det tidspunkt på 40 km om ugen. :eek: Hold da op hvor er man sat langt tilbage oven på 3 uger, tiderne var 15% dårliger en de plejer :syg2: og det tog 5-6 uger at komme op på det niveau, jeg lå på før pausen. Skynd dig ud og løb, man kan løbe alle steder, bare en enkelt tur vil sikkert hjælpe meget, Løbe hilsner fra Morgenmand

#3

Bedouinas billede
Pyh, det lyder sandelig ikke godt :( Og det med at man kan lobe alle steder holder ikke - idag er faktisk forste dag i min ferie (nu to uger) hvor jeg har det godt, fordi jeg er kommet ned i en hojde af 2350 meter. :-)) Jeg har varet mellem 3-4000 meters hojde, og jeg har varet meget plaget af hojdesyge, faktisk har jeg maatte tage tabletter hver dag, og lob er totalt udelukket, da her samtidig er meget stejlt, og jeg er saa kortaandet, at jeg er glad over at kunne slabe mig afsted. Alligevel vil jeg ikke undvare alle mine oplevelser, saa imorgen er det tilbage i 4200 meter :syg: Men tilbage i skoene kommer jeg!!!!! feriehilsen Bedouina

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15609:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up