Årets sidste løbetur

Alf dHuezs billede

Løb julesulet væk:Wink og vil du fejre nytåret med god samvittighed, spørger løbeklubben HI Motion Skanderborg, som tilbyder alle at være med nytårsaftensdag, fredag 31. dec., til et løb rundt om Skanderborg sø - den modsatte vej.
"Det vil sige den anden vej, end når der løbes halvmaraton i september".
Længden bliver ca. 22 km. Det er uden tidtagning og der satses på at, at man følges ad hele vejen syd og øst om søen, til man rammer Oddervej, hvor der så gives frit løb hjemad på grund af trafikken. Deltagerne skal selv huske væske, da der ikke lægges væskedepoter ud.
Man skal regne med ca. 2 timer.
Også i år er der en kortere tur på omkring 10 km.
Det er gratis at deltage, og man behøver ikke at være medlem af en klub.
De der vil med på halvmaraton distancen, mødes kl. 10.00 og de der vil nøjes med den kortere tur mødes kl. 11.00 ved HI'et, Niels Ebbesen Skolen/Hallen.
Bagefter er der lidt godt til ganen inden vi ønsker hinanden "et godt løbe-nytår"LL
himotion-skanderborg.dk

#1

færdigmedfyrres billede
Det lyder rigtigt dejligt. Jeg bor desværre ikke i Jylland.:-00 Bor man som mig ved København, kan man melde sig til sparta's nytårsløb. Her løber man på en rute på 2,5 km, og man kan købe lige så langt man vil op til 20 eller (med en lille ekstra tur på 1,1km) 21,1 km. Se her: [url]http://www.sparta.dk/spartalob/lobsoversigt/780we.aspx?langId=1[/url] Ses vi?LL hilsen John

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15493:

Claus Primdahls billede
Har løbet 75 marathonløb samt over 20 ultra løb.

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk