Træthedsbrud i foden

Mikkel Klausens billede

Hej

Tror jeg har fået et træthedsbrud i ydersiden af foden (4/5 metatarsal) dagen efter kunne jeg ikke gå på foden men 2 dage efter kunne jeg mærke det blev meget lettere ? Er det normalt at et træthedsbrud kan blive så meget lettere efter 2 dage? Eller kan det være noget andet??

Der er gået 1 uge nu og jeg har stadig problemer med foden. Jeg kan godt gå på den men jeg kan mærke smerten ude i siden, så når jeg går, så går jeg på indersiden af foden (altså på 1 metatarsal) så jeg ikke mærker smerten.

Efter 7 dage tænker jeg på at løbe men bare på indersiden af venstre fod (ca 3-4 km to gange om dagen), hvis jeg ikk kan mærke noget på ydersiden af foden hvor jeg har smerten, ka jeg så godt løbe på indersiden af foden uden at der sker noget yderligere??

 

Mvh 

#1

Jesper Birkedals billede
Hej Mikkel Det er et hyppigt sted for stressfrakturer det område du beskriver omkring 4-5 metatars, men lige så hyppigt, måske mere hyppigt er et låst fodrodsben, ved navn cuboideum. Denne knogle danner led med 4-5 metatars, hvis det led er blokeret vil man typisk få den smerte du beskriver, så begge dele er muligt, smerter fra låsningen vil ofte bølge op og ned med gode og dårlige dage,mens smerter fra træthedsbrud ofte er konstant, hvis du erni tvivl så få det undersøgt med en scintigrafi, eller gå til en osteopat der kan fortælle dig om din fod er låst. Hvis ikke dn fod gør ondt kan du godt løbe på den Mvh Jesper

Log ind

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 13326:

yosseywarrs billede
Our Tiffany Jewellery Store Is One Of The Best Tiffany Online Store Offers Tiffa

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Fra shoppen

  • LED armbånd

    Effektivt LED lysarmbånd med rødt LED-lys, der både kan blinke eller lyse ...

    75,00 kr.
  • Refleksarmbånd

    Synlighed i mørke er livsvigtig for ...

    35,00 kr.