Smerter i højre fod

Mike Christensens billede

Hej,

 

Jeg løb halvmarathon i søndags den 23/3 hvor ca 75% af ruten var på en bred sti i en skov. Jeg kom i mål med trætte ben, men ellers ikke noget at bemærke. 

Det kom til gengæld dagen efter. 

Smerter under foden i svangen og yderst på foden, så jeg begyndte at google på hvad det kunne være og det første jeg mistænkte var svangsenebetændelse. Dog har jeg ikke haft smerter om morgenen, tværtimod er det bedst om morgenen og når foden ellers får hvile. 

De efterfølgende dage kunne jeg mærke en udpræget ømhed i fodledet og til dels i achillesenen. 

 

Idag en uge efter har jeg været ude og lunte/jogge 3 km og mærkede de samme smerter igen. 

På lørdag den 6/5 skal jeg løbe Lillebælt halvmarathon, så jeg håber meget på at I kan hjælpe mig så jeg kan gennemføre. 

 

På forhånd tak for svar. 

Mvh Mike

#1

Jesper Birkedals billede

Hej Mike

Tak for dit indlæg. 

Først så tror jeg ikke du har svangbetændelse, det kommer ikke så akut som du beskriver, hvis du ellers har trænet fornuftigt op, så burde det ikke opstå på denne måde. 

Derimod så tror jeg du kunne have låste fodled, noget som er meget hyppigt hos løbere, lidt ligesom et hold i nakken, bare et hold i foden. eller flere hold i foden. der kan være flere ting ind over, som forværrer situation, og som gør at du har ondt lige nu, så jeg vil klart anbefale at du opsøger en osteopat inden du skal løbe i weekenden :) kig evt på www.danskeosteopater.dk her kan du finde osteopater som jeg selv i dit lokal omåder.

 

mvh Jesper

 

 

 

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15646:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up