Smerter i den ene side af kroppen

Josephines billede
Hej Jeg startede for nogle år siden med at få ondt omkring knæet, når jeg løb. Derudover havde jeg ondt i skulderen når jeg brugte den for meget. I et års tid var det kun smerter omkring knæet, når jeg løb. Skuldersmerterne/nakkesmerterne mærkede jeg kun når jeg var aktiv med armene. Fx på arbejde, hvor jeg løftede kasser og generelt arbejdede med armene løftet fra kroppen. Jeg mærkede ikke smerter, når jeg ikke var aktiv. I det seneste år er smerterne forværret, så jeg har smerter hele tiden. Meget spændte muskler i øvre del af ryggen og nakken og omkring min ene side af hoften, hvor jeg også føler det strammer ned omkring benet. Jeg har tilmed også smerter i lænden, der nogle gange føles som en meget dyb smerte, især lige når jeg er stået op og kroppen er stiv, Jeg kan se i spejlet at min ene side er “kortere”, altså i den side hvor jeg har smerterne. Min mave er trukket mere sammen i den ene side og jeg føler det trækker ned i den ene skulder, der er fyldt med myoser og spændinger. Er undersøgt med mr-scanning og prøvet diverse behandlere, men intet hjælper...

#1

Jesper Birkedals billede

Hej Josephine

Der er tit og ofte sammenhæng imellem smerter i forskellige dele af kroppen, også selvom de gør ondt på forskellige tidspunkter. 

Der er allerede flere mønstre i det du beskriver. Det er altid lidt en høne/æg historie med hvad der har forsaget hvad, men når først kroppen er sat ud af kurs, så bliver det bare en ond cirkel som du beskriver det. Det kan ofte være svært at komme af med, for kroppen kan stritte imod når man bruger den, og så bruger man den mindre og mindre, og resultater er at det bliver værre og værre hver gang man bruger den, som du så fint beskriver. 

Jeg ser selv mange patienter med mønstre der ligner dit, så hvis ikke du har prøvet en osteopat, så vil jeg virkelig anbefale det, for vi ser rigtig mange med problemer som dine. 

mvh Jesper

#2

Josephines billede
Kan du anbefale en god osteopat i Aalborg området?

#3

Jesper Birkedals billede
Hej josephine Hvis du går ind på www.danskeosteopater.dk Så kan du finde de lokale osteopater i Aalborg området Jeg kender desværre ikke nogen i det område Mvh Jesper

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15643:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up