Rudersdal 24 timers

Niels Holmbechs billede

Hvad skal jeg spise, i de 24 timer jeg skal løbe?
Er kaffe og cola ok?? at indtage?

Niels

#1

Niels Holmbechs billede

Jeg har tænkt mig at løbe 7:00 til jeg ikke kan mere!!!!

#2

Peter Sergios billede

Goddag Hr.

En synderlig stor effekt kan du ikke opnå imens du løber, men du kunne have opnået det ved at bygge op til løbet. Hvilket jeg jo ikke ved om du har gjort.

kaffe er vanddrivende.
cola har et meget højt indhold af sukker, hvilket ikke har den optimale osmotiske sammensætning, så hvad skal man sige en blanding af de 2 ting er nok ikke det bedste, det du risikere er at dehydrer og derved nedsætte din performance.
Vand blandet op med en korrekt sukkerblanding - eller anden form for kulhydrat(maltodextrin), lav dig en isotonisk blandings drik. Hvordan den isotoniske blanding skal være er individuelt og det bedste er at prøve sig lidt frem med forskellige doser af sukker og salte i vandet, du kan mærke på din krop når det spiller.
Samt vil en enkelt kop kaffe eller 2 ikke skade, koffein har en mulig effekt på restitutionen hos nogle, dog er det ikke påvist i IN VIVO, så om du vil prøve det er op til dig, jeg har gjort det og det føltes udemærket.

Vh Peter

#3

Niels Holmbechs billede

Tak for svaret.
Ps: jeg er toptrænet.

#4

Peter Sergios billede

Hej Igen

Når du siger toptrænet, snakker vi så elite plan eller toptrænet i følge dig selv ?. Og kunne du bruge du svaret til noget eller søgt du noget andet ?

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15492:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk