Ondt ovenpå foden

Tonny Madsens billede

Jeg har i det sidste halve år haft et problem med min venstre fod, hvor jeg får ondt ovenpå foden under og efter løb. Mere nøjagtigt får jeg ondt på og lige foran "knysten" på toppen af foden.

Jeg har prøvet at holde pause i en måned, og derefter starte langsomt op igen, men jeg begynder nu igen at få ondt det samme sted.

Hvad er det? Og kan jeg gøre noget ved det?

/Tonny

#1

Jesper Birkedals billede

Hej Tonny

Dit problem lyder meget bekendt. Det lyder som om at du har en eller flere blokerede fodrodsknogler, svarende til at have et "HOLD I FODEN" Når du har haft problemet gennem længere tid, går det højst sandsynligt ikke væk af sig selv, så du skal nok opsøge en behandler.
Et problem som dette kan opstå akut efter forstuvninger af foden, hvor knogler sætter sig i spænd ift hinanden, og sker det, så kan de blive siddende og skabe problemer efterfølgende.
Den anden årsag som er den hyppigste, ligger faktisk slet ikke i foden. Men den ligger i ryggen og i bækkenet. Hvis der er mangel på bevægelse i den ene side, og det behøves ikke at være fordi man er usmidig, men mangel på bevægelse vil ofte skabe en masse kompenseringer ned igennem benet når man løber. I sidste ende opstår problemet i foden, fordi man afvikler anderledes ud over foden. Når du så gentager denne bevægelse 500000 gange, så har du pludselig et fodproblem der er skabt et halt andet sted.

Så jeg vil anbefale dig at finde en behandler der kan undersøge dig grundigt både i foden og andre regioner, for at finde årsagen til hvorfor du har problemet i foden. Her vil jeg anbefale osteopater, de er rigtig dygtige til dette, og kan hurtigt rette op på problemet, netop ved at gå efter årsagent til problemet. Jeg skal gerne hjælpe dig med at finde en behandler i dit lokal område, hvis ikke du kender en

Venlig Hilsen
Jesper Birkedal

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15493:

Claus Primdahls billede
Har løbet 75 marathonløb samt over 20 ultra løb.

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk